Gaming

Hvilket handicap spiller du med? Her på Glads Gaming-side er der plads til alle – både noobs, hardcore gamere, retrotosser og onlinespillere. Velkommen til!
En gamers menu 

En gamers menu 

For Tobias er videospil inspirationen til et godt måltid! Hvilke retter og spil går hånd i hånd? God læselyst og bon appetit! Parring af spil og mad bliver måske en ny stor ting! 🍔🍕🍜

læs mere

Endure and survive

LIVESTREAM #4 – MØD ONLINEPATRULJEN

LIVESTREAM #4 – MØD ONLINEPATRULJEN

Vidste du at der findes en onlinepatrulje der kan hjælpe dig, når du kommer ud for kriminalitet eller utryghed på nettet? Det gør der heldigvis og dem har Frederik Robetjé og Daniel Tørnqvist inviteret med til et spil CS:GO, hvor de finder ud af, hvordan man bedst bruger onlinepatruljen.

læs mere

Do a barrel roll

Top 5: Spilmusik

Top 5: Spilmusik

Svend Gejl har lavet en liste over sine yndlingstracks fra klassiske spil. Læs og lyt med. Måske får du lyst til at prøve nogle spil, du ikke har spillet før.

læs mere

It’s dangerous to go alone

GG: Musikquizzen

GG: Musikquizzen

Gæt med, når Svend og Jacob kæmper om titlen som den største musiknørd – og lytter til fantastiske numre fra deres yndlingsspil.

læs mere
Top 5: Mobilspil

Top 5: Mobilspil

Hvis du mangler idéer til spil, du kan tage med på farten, får du fem gode idéer lige her. Glads Dennis Kristiansen guider til sine yndlings mobilspil.

læs mere

Go home and be a family man!