Top 5: Toiletspil

26. 09. 2022

Af Svend Gejl

Her er en top 5-liste, I kan prøve af, når I er på toiletbesøg. Forhåbentlig får I det lidt sjovere, når I sidder på potten. 

Måske er du den hurtige type, eller også er du typen, der tager dig god tid og får noget ud af livet. Lige meget, om du er det ene eller andet, får du her fem bud på, hvad du kan lave, når du hænger ud på toilettet. 

5. Pac-Man (lang bimmelim)

Pac-Man, som man kender det. Du skal æde alle de hvide prikker og undgå spøgelserne, der render rundt og vil have fat i dig.

Godt og nemt spil at gå i krig med, når du lige hurtigt skal have noget op af lommen, mens du stener på toilettet.

4. Kung Fu Z (kort bimmelim)

Kæmp dig igennem zombie-horder med Kung Fu og overlev banerne, som har en boss til slut, for at kunne få point og færdigheder samt tøj til at kunne klare dig. 

Hyggeligt spil, hvor du ikke skal gøre så meget andet end at trykke løs på skærmen for at angribe eller vælge power-ting, du kan bruge imod fjenderne. 

Man kan spille det med én hånd – så har man den anden fri til toiletpapiret.

3. Habbo (lang bummelum) 

Her har du et hotelværelse, som du kan designe, som du gerne vil have det. Du kan købe tapet, vinduer og ting til rummet og besøge andre steder på hotellet som offentlige eller private steder, hvor du kan mødes og chatte med andre. 

Men der er også steder, hvor du kan dyste i forskellige spil eller endda skabe dit eget spil. Det gør Habbo til et hyggeligt spil/chat, som du hurtigt kan hive frem, når du er på toilettet og bare lige skal have et eller andet i hånden.

2. Subway Surfers (hurtig bummelum)

Spillet er til dem, der bare lige hurtigt vil klare en bane, imens jobbet gøres. Så er der en ny bane klar til næste runde, når du skal på lokum igen. 

Fedt spil, hvor du skal ud at surfe på tog og skinner og samle mønter til nye karakterer og tøj samt specielle ting/powers, som kan hjælpe dig igennem banen hurtigt.

1. Crossy Road (medium bummelum)

Glimrende spil i stil med Frogger, hvor det gælder om at komme så langt, man kan, med sin valgte karakter. Saml mønter, så du kan låse op for nye spillere eller prøv lykken på den enarmede tyveknægt. 

Du kan vinde forskellige ting, og hver karakter har hver sin unikke bane og stil, som passer til dem. Det gør det sjovt at skifte karakter hele tiden. Et godt spil, hvis du er typen, der bruger lang tid på toilettet og bare vil slå din rekord, før du skyller ud.

Gamer Svend

Svend Gejl

Som redaktionens retrogamer elsker Svend alt med store pixels. Han samler på spil og figurer og elsker at hygge med vennerne online.

Vil du se mere:

Vil du se mere…

En gamers menu 

En gamers menu 

For Tobias er videospil inspirationen til et godt måltid! Hvilke retter og spil går hånd i hånd? God læselyst og bon appetit! Parring af spil og mad bliver måske en ny stor ting! 🍔🍕🍜

Spil til juleferien

Spil til juleferien

Juleferien nærmer sig. Hvad skal man lave? Her får du 5 forslag til spil, du kan bruge ferien på at dykke ned i – enten alene eller sammen med andre.