Arkiv: Radio Glad
Iben Dorner

Iben Dorner

Hvordan er det at spille med i en krimi, når man selv synes, at de er uhyggelige? Hvad er det for et monster, der bor i Lars’ lomme? Og hvad er det for en dommer, som både Iben og Lars har boende i sig? Alt det får du svaret på i Lars Haubergs interview med Iben Dorner, som er kendt fra ‘Borgen’, ‘Kastanjemanden’ og ‘Pagten’.

læs mere
Rasmus Botoft

Rasmus Botoft

Rasmus Botoft er måske mest kendt for sine komiske karakterer i Rytteriet, men gennem hans karrierer har han også prøvet krafter med de mere dramatiske og seriøse roller. Faktisk er det de dramatiske roller Rasmus gerne vil have flere af i fremtiden.

læs mere
Sex og handicap

Sex og handicap

Det er ikke alle der kan hive matches hjem på dating apps fordi de ikke ligner George Clooney, Brad Pitt eller Mogens Lykketoft, mener Sylvester Bjarnø der denne mandag bryder sit hoved med tanker omkring sex, dating og handicap.

læs mere
Sprog

Sprog

Sylvester Bjarnøs ocean af tankemylder drejer sig denne gang om sprog. Hvordan bruger han det, og hvilke ting irriterer ham grænseløst ved sproget. Lyt med og bliv oplyst af Radio Glads egen ynglingsfilosof.

læs mere
Social på nettet

Social på nettet

Sylvester Bjarnø har mange tanker. De flyver rundt som en hvirvelvind i hovedet på ham og danner reflektioner på reflektioner på reflektioner. Og nogen gange skal de bare ud!

læs mere
Share This