Fælles lyd
Michael Elo

Michael Elo

Hvis du var barn i 90’erne har denne mands stemme været helt uundgåelig. Pokémon, Rip, Rap og Rup, Bubbibjørnene og mange flere titelmelodier blev nemlig sunget af Michael Elo, som har besøgt Lars Hauberg i studiet. Her griner han sig igennem historier fra sit lange liv i musikbranchen.

Kend din by – Rentemestervej

Kend din by – Rentemestervej

Mark er blind og er derfor gået glip af den rygende udvikling Rentemestervej, i Københavns Nordvestkvarter, har været igennem de seneste år. Væbnet med mikrofon er han gået ud for at undersøge sagen.

DGI Verdensholdet

DGI Verdensholdet

DGI Verdenshold skal optræde i bl.a. Singapore, Australien og Mellemamerika. Men inden de begiver sig ud i den store verden lægger de vejen forbi Gladsaxe stadion hvor Anton har fanget et par stykker af dem.

Ensom sommer -øv, så er det ferie igen.

Ensom sommer -øv, så er det ferie igen.

Alle andre glæder sig helt ustyrligt mens Sylvester ser frem til 4 ugers tøjvask og tankemylder, i sit eget selskab, hjemme i sin etværelses lejlighed i Hvidovre. Ferie er bestemt ikke for alle.

March mod ensomhed

March mod ensomhed

Patrick døjer med ensomhed og har været helt derude hvor han har overvejet om livet er værd at leve.
Nu går han Danmark tyndt for at bekæmpe den.

Hvornår kan jeg flytte hjemmefra?

Hvornår kan jeg flytte hjemmefra?

Anton Løwe og Dorte Nøhr har begge CP og har derfor brug for hjælp, hvis de skal flytte hjemmefra. Problemet er bare, at de begge er fanget i et ufleksibelt system, der spænder ben for, at det kan lade sig gøre.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.