Humle i tuden
Frederiksberg Ølbar

Frederiksberg Ølbar

Det drypper med gode historier og gyldne dråber. Lars og Carsten er taget til Frederiksberg.

Ølfestival 2022

Ølfestival 2022

Ølfestival i Lokomotivværkstedet 2022. Hauberg og Berthelsen smager på danske bryghuse.

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus

Det blæser i Ryesgade, hvor Lars Hauberg har taget plads foran Nørrebro Bryghus, for at smage øl med brygmester Michael Rahbek.

Bobler i Tuden på Vin de Table

Bobler i Tuden på Vin de Table

Lars Hauberg har fået lyst til en anden slags bobler, end dem der er i øl.Derfor besøger han Christopher Melin i butikken Vin de Table, der popper både ægte champagne, naturvin og andre boblende herligheder.

SKAAL

SKAAL

Makkerparret Lars Hauberg og Carsten Berthelsen besøger ølbaren SKAAL, som er flyttet ind i Klaptræets gamle lokaler på Kultorvet i København.

Påskeøl hos Carsten

Påskeøl hos Carsten

den og fuglene synger for fuld hals. Det er forår. Det er Påske. Og vores glade øl-entusiaster skal skåle i udvalg af sæsonens bedste bryg.

Juleøl på Taphouse

Juleøl på Taphouse

Det er blevet december måned. For mange er det ens betydende med julekalender, klejner og juleaften. For Lars betyder det juleøl.

Godt øl

Godt øl

På en regnfuld sommerdag har Lars Hauberg og Carsten Bertelsen søgt ly på ‘Godt Øl’ i indre København. Her smager de fire forskellige øl, som alle har det tilfælles, at det er godt øl.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.