I rollen som skuespiller
Peter Gantzler

Peter Gantzler

Dagens gæst startede som dårlig regissør på et teater, men synes skuespillerne så ud til at have det så sjovt, at han tænkte “det vil jeg også”.

Peter Mygind

Peter Mygind

Dagens gæst voksede op med mor, Jytte Abildstrøm, der lavede cirkusrevyen i 60’erne og hang ud med blandt andre Daimi, Preben Kaas og Dirch Passer. For at blive lagt mærke til, optrådte Peter Mygind for tidens store danske skuespillere når de var på besøg i det hektiske skuespillerhjem.

Ellen Hillingsø

Ellen Hillingsø

Hvad er den mest irriterende rolle Ellen Hillingsø har spillet?
Det prøver hun at komme i tanke om, mens Lars Hauberg guider os igennem hendes karriere, der både byder på gys, kunst og skjult kamera fra 80’erne.

Paw Henriksen

Paw Henriksen

Da Paw Henriksen og en kollega (en stor dansk skuespiller) skulle læse replikker sammen til filmen “Ambulancen” endte de, aften efter aften, med at sætte deres ynglingsfilm på i stedet for. Hvem deler dagens gæst ynglingsfilm med og hvilken film er det?

Søren Sætter-Lassen

Søren Sætter-Lassen

Dagens gæst har et gigantisk bagkatalog bag sig. Han fortæller om sine mange forskellige -og tit ret usympatiske roller. Og så har han engang gået til stamning for at lære, ja, at stamme.

Julie Ølgaard

Julie Ølgaard

Hun er rædselslagen for gyserfilm, selvom hun selv medvirker i flere af dem. Hun har haft masser af film- og tv roller i både Danmark og USA og nu er hun selv blevet filminstruktør.

Simon Sears

Simon Sears

Simon Sears blev landskendt som præstesøn i tv-serien Herrens Veje og som bror i den anmelderroste Vinterbrødre. Lige nu er han aktuel i anden sæson af tv-serien Skruk.

Du kan høre alle programmer i serien HER

Stine Stengade

Stine Stengade

Stine Stengade begyndte allerede at interesserer sig for teater som 12-årig. Hun og hendes veninder lavede en lille trup og spillede sammen. I dag er hendes drømmerrolle Hamlet.

Hør alle programmer her!

Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj Coster-Waldau

I dette portræt af Coster-Waldau spoler Lars Hauberg tiden tilbage og vi hører både om bardomsdrømme, klamydia og debuten på det store lærred i kultfilmen Nattevagten.

Hør alle programmer her!

Alex Høgh Andersen

Alex Høgh Andersen

Alex Høgh Andersen brød igennem som den vrede og forpinte Ivar Benløs i den amerikanske gigant-serie Vikings, der hittede verden over. Alex fortæller her om de mange udfordringer i sit arbejde. Om kampe og glæder – og om hvordan det hele startede med Eventyrteateret og mors gode råd.

Christian Tafdrup

Christian Tafdrup

Dagens gæst er selvudnævnt nørd og har aldrig haft det store held med at score.
Alligevel bliver han jagtet af 100 piger med brændende fakler.

Camila Lau

Camila Lau

Dagens gæst ville elske at få en rolle hvor hun skulle klippe sit store, krøllede hår af. Hør mere om Camilla Lau i en hyggelig samtale med Lars Hauberg.