Kærlighedens Kispus 

19. 05. 2023

Af David Frantsen  

Foto af Matias Olsen

“Først så kysser man prinsessens hår. Åh, så mærker man hvor pulsen slår. Det at være to og bare danse natten lang.

Det er lige så yndigt, som at høre englesang. Jord og himmerig på samme gang! Det er Kærlighedens Kispus!”  

Sådan lyder det i sangen “Kærlighedens Kispus” af Svend Asmussen og Ulrik Neumann. Og man må sige, at der er noget om snakken….

For når man opretter en profil på en datingside, så vil man jo allerhelst gerne vise de bedste og mest humane sider af sig selv. Men når man dater, så handler det jo også om at vide hvilke typer man søger, som passer bedst til ens personlighed og smag.   

Hellere face to face 

Jeg har prøvet, at have en datingprofil på forskellige sider siden jeg var 22, dog med en pause på 3 år.

Jeg er nemlig mest tilhænger af, at man møder kærligheden face to face. For når man så endelig skal ud og spise eller i Zoologisk Have sammen, så er man knap så nervøs, som når det er en man kun har set på nettet.

Men man kan også være heldig, at træffe kvinden eller manden på datingsider!   

For mange år siden havde jeg en kæreste, som jeg havde mødt på en datingside.
Der er dog lige den risiko når det er datingsider, at selvom man kan skrive om mange ting sammen, så er det slet ikke sikkert, at man svinger så godt sammen når man mødes ansigt til ansigt.

Det gjorde min ekskæreste og jeg heldigvis, for da vi mødte hinanden på rigtigt, så var der heldigvis også super god kemi.   

Jeg vil gerne have en svensk kæreste. Selvfølgelig kan jeg sagtens forelske mig i en dansk pige, men der er noget ved svenske piger, der virkelig tiltrækker mig. Både deres tøjstil og fordi at svenskere ofte er lidt mere reserverede end danskere (uden at generalisere).

Så derfor har jeg i mange år anvendt svenske datingsider, hvor jeg ofte giver denne beskrivelse af mig selv   

“Hej! Jeg hedder David og er en stor fan af Pokemon og Dragon Ball, og ønsker ikke at indgå i et forhold, hvor der er børn”, så er det nemt og ret hurtigt at finde et match!

For jeg har også den holdning, at hvis man skal være kæreste med mig, så må man indstille sig på, at katte, Pokemon og Dragon Ball fylder rigtigt meget i mit liv!  

Ny dating-app for personer med autisme 

Nervøsitet, træthed og at have let til tårer er en meget naturlig del af at være forlibt. Og man vil bare så gerne vise den udgave af den man er, og som der til sidst bliver sunget i førnævnte sang: “Det at tilstå, det er aldrig nemt. Hvide løgne det er da sødt, bestemt.

Hvorfor skulle man pludselig blande virkeligheden ind? Hvorfor skulle man ikke blive i Eventyrets spind? Smile, drømme, danse kind mod kind! Det er Kærlighedens Kispus!”  

Det skal lige siges, at jeg har opdaget en ny app, der hedder Hiki, som er en ny og meget ung tjeneste der er udviklet til personer med autisme. Den synes jeg, at I skulle tjekke ud!  

Jeg vil i hvert fald give den en chance! 

Du kan også læse Davids klumme om at forelske sig i gamer-piger:

Vil du se mere…

Mit liv med epilepsi som indlægsseddel

Mit liv med epilepsi som indlægsseddel

I 44 år har epilepsi været en del af Niels Dahls liv. I denne klumme har han kogt de mange år ned til én indlægsseddel, der beskriver, hvordan et liv med epilepsi kan se ud.

En dag i mit hoved

En dag i mit hoved

Der er et mylder af tanker i Sumer Mansoors hoved, og det er ofte de dårlige tanker, der kommer foran de gode. Det sætter hun ord på i dette digt.