ALTID FORELSKET I GAMINGPIGER

13. 04. 2023

Af David Frantsen   

Foto af Matias Olsen

Forelskelse er en slags indbildt sindssyge, og det er ofte altid den samme type, man falder for, uanset om man er mand eller kvinde. Det er et spændende mysterium, og for mit vedkommende er det en helt særlig type…  Manga-piger! Altså den gammeldags fællesbetegnelse for gamer-piger, kvindelige cosplayere eller piger, der elsker at klæde sig ud som karakterer fra typisk amerikansk eller japansk fiktion.   

Manga-piger giver mig en form for tryghed 

Hvis jeg ser en pige, der har farvet sit hår lilla, blåt eller kridhvidt og går klædt som f.eks. en figur fra Marvel, ja så smelter mit gyldne hjerte.  

For med både påklædning og attitude sendes der fra mit perspektiv et signal ud der hedder: “Jeg elsker Disney, Pokemon, DragonBall og Warner Brothers akkurat lige så meget, som du gør! Lad os sammen tage på et fan-eventyr og blive lykkelige!”  

Hvis to mennesker har fælles interesser, kan der ofte opstå en helt særlig kemi, og måske er det lige akkurat det som gør, at jeg falder i kærlighed med gamer-piger. For hvis en pige har sat sit hår som Glaceon fra Pokemon, så får jeg en form for tryghed.    

Charmerende tyk engelsk accent 

Selvom jeg arbejder i mediebranchen og elsker at være foran et kamera, så er jeg i virkeligheden ret indadvendt privat. Men med gamer-piger får jeg lyst til at åbne mig op.   

For det udfordrer nemlig min indadvendthed, i det at hvis jeg normalt ser et fremmed menneske, så klapper jeg fuldstændigt sammen som en musling! Men med piger, der er i gamer- eller Manga-verdenen, slapper jeg lidt mere af.  

Samtidig synes jeg, det er så charmerende, at mange, både mandlige og kvindelige gamere, oftest taler med tyk engelsk accent, selv hvis de har fået dansk ind med modermælken!   

Da jeg var teenager havde jeg det også med at tale dansk med engelsk accent, og jeg drømte ofte på engelsk om natten, fordi jeg hver eneste dag så DragonBall – nærmest 24/7!    

Og med denne store begejstring for animation og andre franchises, giver det mig en hjemfølelse!   

Forskellighed er sundt, men… 

Samtidig synes jeg at det er SÅ romantisk, at tage en Pokemon-kamp med en pige, jeg potentielt kunne lære at holde af!   

Eller at man sidder og ser Looney Tunes-tegnefilm sammen, spiser peanuts og nørder det hele igennem!   

Selvfølgelig kan et parforhold også være sundt, hvis man er meget forskellige.   

Kærlighed er nemlig, at man skal kunne rumme hinandens forskelligheder og grænser. Men det er også et virkelig stort plus, hvis begge parter deler lige stor glæde for samme ting!   

I bedste nørdstil vil jeg afslutte denne klumme ved at sige: ”Wigglytuff, brug dit Attract, som jeg med en Kamehameha, kan sige at A Dream is A Wish You’re Heart Makes, hvor jeg færdiggør med That´s All Folks!”   

  

Artikler

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Holder det stadig: Tekken 3

Holder det stadig: Tekken 3

Tekken 8 er på vej, og Svend Gejl har ventet længe. For at fordrive ventetiden har han genbesøgt Tekken 3. Men holder det stadig?

Kærlighedens Kispus 

Kærlighedens Kispus 

Jeg har prøvet, at have en datingprofil siden jeg var 22, og nu vil jeg give en chance til en ny dating-app, der er udviklet til personer med autisme!