NYE SPIL VI SER MEST FREM TIL I 2024

8. 01. 2024

Af Magnus Schultz Pedersen
Foto af Matias Olsen

2024! Et nyt år med nye planer og en masse forventninger, også på gamer-fronten.  Men hvilke forventninger har Tobias Qwist og Casper Frisk fra gamer-redaktionen i Ringsted?

Her kommer nogle bud på, hvad de ser frem til på gamer-fronten i 2024.

MARVEL’S WOLVERINE: En hovedperson med en interessant historie

Et af de spil, Tobias glæder sig til er Marvel’s Wolverine, som kommer, eksklusivt til PlayStation 5, i slutningen af 2024. Den nøjagtige udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort.

Normalt har Wolverine haft en birolle i spillene, som primært har fokuseret på andre karakterer, såsom Spiderman. Men i dette spil er han hovedpersonen, og det kommer, ifølge Tobias, med al sandsynlighed til at påvirke spillet.

“Jeg regner med, at det bliver en mørkere og mere blodig udgave af Marvel-spillene, i stedet for at man bare skal flyve rundt som Spiderman, i fællesskab med en maskot” siger Tobias.

Det Tobias især glæder sig til er at finde ud af, hvorvidt spillet fokuserer på Wolverines historie, som han synes er den mest interessante af alle Marvel-karaktererne.

“Han har altid været en outsider, som altid har kørt sit eget løb” siger Tobias.

STAR WARS: OUTLAWS: Udviklet af en kvinde

Casper ser frem til et Star Wars-spil, som hedder Outlaws, og om faktisk er udviklet af en kvinde, ved navn Nikki Foy.

Der er ikke så mange informationer om spillet endnu, ifølge Casper, men han ser stadig meget frem til det.

“Det lyder som om, de prøver at lave noget nyt, hvor det ikke er så børnevenligt” siger han.

Det bliver udgivet til alle formater, formentlig i sommeren.

LIKE A DRAGON: INFINITE WEALTH – Godt mod en dårlig dag

Et andet spil, Tobias glæder sig til er Like a Dragon: Infinite Wealth. Det er et kampspil, som handler om nogle japanske gangster-typer, kaldet yakuza på japansk, og spillet er nummer 9 i rækken af Like a Dragon-serien.

Normalt foregår spillene i Japan, men i dette spil foregår det på Hawaii, hvor hovedpersonerne Ichiban Kasuga og Kazuma Kiryu er taget hen, for at lede efter Ichibans mor.

Det er sat til at skulle blive udgivet den 26. januar, og Tobias glæder sig til det, da han altid har elsket japanske spil, da de, ifølge ham, tit har en god historie. Derudover har han også altid haft en forkærlighed for kampspil.

“Hvis jeg har haft en dårlig dag, så kan jeg bruge det til at komme af med mine aggressioner” siger han.

PALWORLD: Parodi på Pokémon

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 387463612_301767079496367_334261721720945976_n-1280x720.png

Et andet spil, Casper glæder sig til er Palworld, som er en slags parodi på Pokémon.

Det foregår i en fantasiverden, hvor man kan fange monstre, ligesom i Pokémon. Men udover, at man kan bruge dem til kamp, så kan man også bruge dem som en form for slaver.

“Man kan få dem til at lave mad til én, og så videre, så det er både seriøst og useriøst” siger Casper.

Det udkommer i januar, udelukkende til computer, og Casper glæder sig især til det, fordi det er en klon af Pokémon, som prøver noget nyt.

“Jeg synes, Pokémon er blevet lidt kedeligt, og det her Palworld lyder som noget, jeg har ventet på, at Pokémon selv skulle blive til” siger han.

GODT GAMER-NYTÅR

Vi håber, at 2024 bliver et år fyldt med nye og spændende spil for jer alle.

Rigtig godt gamer-nytår!

Artikler

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Reportage: Arkade-kælderen kalder

Reportage: Arkade-kælderen kalder

Hang til bip-spil, Bubble Bobble og båndoptagere? Arcadeum har det hele. Udstillingen føles mere som en arkadehal end et museum – og det er ikke så dårligt.