Utugt: seksuelle behov er naturligt – uanset handicap eller ej

3. 05. 2022

Af Tom D.J., foto Charlotte Worsaae

Utugt er et gammeldags, kristent udtryk for seksuelt samkvem udenfor ægteskab. På latin sagde man luxuria, som i moderne oversættelse er blevet omdøbt til nydelsessyge i stedet for “utugt”. For er det utugt at få hjælp til at få stillet sine seksuelle behov for nydelse? 

Sex og kærlighed er 2 ting som oftest følges ad, men ikke for mig, jeg foretrækker at gå til en sexarbejder på grund af, at de kan tilfredsstille mine lyster, men desværre kun i en kort stund af cirka 30 minutter. 

Jeg går oftest til Thai massage klinikker, som en gang imellem giver min krop følelsen af frihed efter en af deres besøg. Jeg føler mig fri til at være mig selv og får min lyster i bero. For alle har jo lyster, uanset om man har et handicap eller ej. Nogle af kvinderne er gode til at give hårde tryk i form af massage, hvor andre giver flere seksuelle oplevelser, som giver en anden frihed. 

Det hele begyndte på min første tur til Sunny Beach i Bulgarien, hvor jeg kom ind i en af lystens mange huler i form af en stripbar. Her var jeg meget betaget af strippernes store bryster. 

Da jeg kom hjem igen til Danmark, tog min lystige jagt og sanser mig til Istedgade. Men som alt andet indgår det oftest med en pris. Engang har det været på bekostning af en rejse, hvor jeg ellers gerne ville have været i USA, hvis jeg ikke brugte alle mine penge på massage og seksuelle nydelser.

Jeg var selv til sexmessen fredag d.1. april, og det kan jeg da varmt anbefale til dem som har lyst til at komme til en af disse messer. Især hvis man er interesseret i at finde ud af hvad man er til.  

Er sex kun noget, man har med sin kæreste?

Der har været nogen som rynker på næsen af min lyster. Mest fordi de ikke forstod, hvorfor jeg går til dem. Mest på grund af, at for dem er sex noget man skal med en som man elsker, som for dem er en kæreste eller en som er ægtet til i giftemål.

Jeg kan dog sige, at ingen ”fast-forholds” kvinder har givet mig mæthed af mine lyster, hvilket nu er en af grundene til, at jeg går til thai piger. Dog har jeg ikke fundet nogen af dem, jeg normalt går til, siden corona kom, hvilket har forlænget min rygsmerte en smule.

Det kan være svært for mig, at gå ud og møde nogen og have sex med dem. Fordi seksuelle massager i en klinik er en service, hvor det andet handler om at lære dem at kende. Og det er svært for mig. 

Nogen synes det er underligt, nok mest fordi de ikke forstår, hvad det handler om. At alle ikke bare kan gå ud og få en kæreste, bare fordi det er nemt for dem. Jeg lod dem bare synes, hvad de synes. 

Som The Dutch Review skriver, så har man i Holland forskellige organisationer der hjælper handicappede med at få tilfredsstillet deres seksuelle ydelser hos såkaldte ’Sex care workers’. Det kan nemlig være svært selv at finde eller have lyst til at finde. Det håber jeg bliver indført her i vores danske land, for således at man ikke behøver at gøre det i nattens mulm for at slukke ens lyster.

Artikler

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Mit liv med epilepsi som indlægsseddel

Mit liv med epilepsi som indlægsseddel

I 44 år har epilepsi været en del af Niels Dahls liv. I denne klumme har han kogt de mange år ned til én indlægsseddel, der beskriver, hvordan et liv med epilepsi kan se ud.

En dag i mit hoved

En dag i mit hoved

Der er et mylder af tanker i Sumer Mansoors hoved, og det er ofte de dårlige tanker, der kommer foran de gode. Det sætter hun ord på i dette digt.