Top 5: Våben i Valorant

27. 01. 2022

Af Daniel Tørnqvist 

Valorant er et 5v5 taktisk skydespil, hvor det gælder om at få plantet spiken, hvis man er attacker og om at afmontere den, hvis man er defender.

Våbnene er nemme at kontrollere. De første 5 til 10 kugler er rimelig præcise, men derefter bliver det en smule random.

5. Spectre (smg)

Den er god til, når du ikke har så mange penge på lommen, og så er den også god til at løbe og skyde med. Spectren er et våben, du kan bruge i alle situationer.

Den har også en lyddæmper, så du kan stå i en smoke og skyde, uden at folk kan se, hvor skuddene kommer fra (men jeg ville alligevel foreslå at stå stille)

Det her våben kan du virkelig lege James Bond med. Det er skræddersyet til dig, der godt kan lide at komme op i hovedet og stadig bevare din kontrol over våbenet.

4. Judge (shotgun)

Judge er god, fordi den er god til nærkamp. Hvis du kan lide at komme helt tæt på modstanderne, som jeg kan, er det et genialt våben – også, hvis du bare står og venter på fjenden.

Hvis du vil gøre dine modstandere rigtig gale i skallen, er det her våben noget for dig. Med en Judge kan du komme helt ind og kramme din modstander eller bare stå i hjørnet, som den lille rotte, du er!!! XD

3. Guardian (riffel)

Guardian er en god semi-riffel, fordi den skader meget i hovedet. Det er et fedt våben, fordi den minder meget om M1 Garand fra Battlefield. Den er super stærk til at holde langdistance-skydedueller i Valorant.

Det er et våben for dem, der elsker et godt one tap. Det siges, at holder du dit våben i hovedhøjde, får du 99,999999% af fjenderne.

2. Operator (en snigskytteriffel)

Operator er en vanvittig snigskytteriffel. Det er det dyreste våben i spillet. Man kan one shot en modstander. Det minder om en sniper fra Counter-Strike 1.6.

Operator er god i den forstand, at hvis du har en off dag på dit aim, så kan du læne dig tilbage og holde vinkler og lade dit våben gøre dit job.

1. Phantom (automatisk riffel)

Phantom er et godt våben, fordi den er nem at kontrollere, og fordi den minder vildt meget om en M4A4 i CS:GO. Den har en lyddæmper på, så du kan stå i en smoke uden at modstanderne kan se dig.

Phantom er god i en “1 mod flere”, fordi den har en lyddæmper.

Daniel Tørnqvist

Daniel Tørnqvist

Humørsprederen Daniel er god til strategispil, men hans hjerte banker for alvor for FPS, som han bruger meget af sin fritid på.

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Anbefaling: Outer Wilds

Anbefaling: Outer Wilds

Nogle gange kan spil føles stressende og trættende. Så er det godt, at der findes spil som Outer Wilds – det kan nemlig noget særligt.

Holder det stadig: Croc

Holder det stadig: Croc

Det er 25 år siden, vi første gang mødte den vegetariske krokodille Croc. Men holder spillet stadig i 2022?

Netcaféguiden: Astralis Nexus

Netcaféguiden: Astralis Nexus

Vi svingede kørestolen indenfor hos Astralis Nexus. Læs med og find ud af, hvor god og handicapvenlig, netcaféen var.

Share This