Top 5: Våben i Valorant

27. 01. 2022

Af Daniel Tørnqvist 

Valorant er et 5v5 taktisk skydespil, hvor det gælder om at få plantet spiken, hvis man er attacker og om at afmontere den, hvis man er defender.

Våbnene er nemme at kontrollere. De første 5 til 10 kugler er rimelig præcise, men derefter bliver det en smule random.

5. Spectre (smg)

Den er god til, når du ikke har så mange penge på lommen, og så er den også god til at løbe og skyde med (men jeg ville alligevel foreslå at stå stille). Spectren er et våben, du kan bruge i alle situationer.

Den har også en lyddæmper, så du kan stå i en smoke og skyde, uden at folk kan se, hvor skuddene kommer fra.

Det her våben kan du virkelig lege James Bond med. Det er skræddersyet til dig, der godt kan lide at komme op i hovedet og stadig bevare din kontrol over våbenet.

4. Judge (shotgun)

Judge er god, fordi den er god til nærkamp. Hvis du kan lide at komme helt tæt på modstanderne, som jeg kan, er det et genialt våben – også, hvis du bare står og venter på fjenden.

Hvis du vil gøre dine modstandere rigtig gale i skallen, er det her våben noget for dig. Med en Judge kan du komme helt ind og kramme din modstander eller bare stå i hjørnet, som den lille rotte, du er!!! XD

3. Guardian (riffel)

Guardian er en god semi-riffel, fordi den skader meget i hovedet. Det er et fedt våben, fordi den minder meget om M1 Garand fra Battlefield. Den er super stærk til at holde langdistance-skydedueller i Valorant.

Det er et våben for dem, der elsker et godt one tap. Det siges, at holder du dit våben i hovedhøjde, får du 99,999999% af fjenderne.

2. Operator (en snigskytteriffel)

Operator er en vanvittig snigskytteriffel. Det er det dyreste våben i spillet. Man kan one shot en modstander. Det minder om en sniper fra Counter-Strike 1.6.

Operator er god i den forstand, at hvis du har en off dag på dit aim, så kan du læne dig tilbage og holde vinkler og lade dit våben gøre dit job.

1. Phantom (automatisk riffel)

Phantom er et godt våben, fordi den er nem at kontrollere, og fordi den minder vildt meget om en M4A4 i CS:GO. Den har en lyddæmper på, så du kan stå i en smoke uden at modstanderne kan se dig.

Phantom er god i en “1 mod flere”, fordi den har en lyddæmper.

Daniel Tørnqvist

Daniel Tørnqvist

Humørsprederen Daniel er god til strategispil, men hans hjerte banker for alvor for FPS, som han bruger meget af sin fritid på.

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Opsang til gamer-forældre

Opsang til gamer-forældre

E-sport er en seriøs interesse, der kan give tætte venskaber. Vi giver en opsang til de forældre, der endnu ikke har forstået deres børns hobby.

MIN YNDLINGSFIGUR 

MIN YNDLINGSFIGUR 

De fleste har et eller flere yndlingsspil, men har de en yndlingskarakter? 
Det har Ringsted-redaktionens gamere Tobias Qwist og Casper Frisk selvfølgelig.

Holder det stadig: Robocop 3

Holder det stadig: Robocop 3

Næste måned kommer der et helt nyt Robocop-spil med den originale skuespiller fra filmene. For at forsøde ventetiden har vi genbesøgt Robocop 3 til NES. Holder det stadig?