Tips til gode vaner

7. 03. 2022

Af Svend Gejl 

Her er mine tre personlige gode tips, jeg bruger til at opretholde de gode gamervaner, så det ikke bliver en negativ indflydelse at game. Jeg vil gerne dele dem med jer, så I kan få det bedste ud af de timer, I sidder foran skærmen. 

Jeg har engang selv haft nogle negative vaner, som jeg lavede om på, da jeg blev træt og uoplagt. Jeg begyndte at snacke, og det tog overhånd med energidrikke og for lange sessions foran skærmen.

1 – Motion

Sørg for at holde pauser ind imellem med en lille gåtur eller lidt strækøvelser/træning. Hvis du har mulighed for det, så lav fx et par armbøjninger, eller hvad du nu kan finde ud af at lave.

Du kan evt. gøre det, hvis du er typen, der spiller online competitive som mig og alligevel ikke laver noget, når du er død og venter på at det bliver din tur igen. Så kan du udnytte tiden med lidt workout i stedet for at vente og spilde tiden på ingenting.

2 – Tid

Lav alle dine gøremål, inden du sætter dig ned og spiller. Lav evt. et tidspunkt om eftermiddagen, hvor du vælger, at der må spilles på, og spil ikke mere, end at du også kan få otte timers søvn, så du er frisk til en ny dag.

3 – Kost

Spis god, sund og varieret kost, da det hjælper på energien og evnen til at performe bedre, så du ikke kommer til at snacke junkfood og drikke en masse energidrikke for at få energi.

Det kan fx være frugt, nødder og sunde smoothies. Hjemmelavet mad er vejen frem for at få den gode energi, så du kan opretholde de sunde gamervaner.

Gamer Svend

Svend Gejl

Som redaktionens retrogamer elsker Svend alt med store pixels. Han samler på spil og figurer og elsker at hygge med vennerne online.

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Anmeldelse – Gerda: A Flame in Winter

Anmeldelse – Gerda: A Flame in Winter

De danske udviklere Portaplay har lavet en spændende fortælling om livet som civil under Anden Verdenskrig. Nadja har taget et kig på spillet og set, hvad det har at byde på.

Opsang til gamer-forældre

Opsang til gamer-forældre

E-sport er en seriøs interesse, der kan give tætte venskaber. Vi giver en opsang til de forældre, der endnu ikke har forstået deres børns hobby.

MIN YNDLINGSFIGUR 

MIN YNDLINGSFIGUR 

De fleste har et eller flere yndlingsspil, men har de en yndlingskarakter? 
Det har Ringsted-redaktionens gamere Tobias Qwist og Casper Frisk selvfølgelig.