Mød vores medarbejdere – Kim Moslund

28. 08. 2023

Her på TV Glad har vi verdens bedste medarbejdere. De har hver især nogle helt særlige interesser, som de rigtig gerne vil dele med alle omkring sig. Så vi synes, vi skal lære alle vores medarbejdere bedre at kende i serien “Mød vores Medarbejdere”.

Vi begynder med Kim Moslund og hans kærlighed til tog, musik og Olsen Banden. Man kan mærke hans oprigtige glæde helt ud på den anden side af skærmen!

Hvis du gerne vil se mere til Kim, kan du nedenunder se, da han besøgte en brandstation og var ude at køre i brandbil!

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Jonas & Brandbilerne

Jonas & Brandbilerne

Jonas Koch har en helt særlig hobby. Hver uge bruger han utallige timer på brandstationer både i Danmark og i nabolandene, mens han venter på at kunne filme og fotografere køretøjerne i aktion. Hør mere om, hvad brandbilerne betyder for Jonas i indslaget her.

GLAD 25 ÅRS JUBILÆUM – FRA VESTERBRO TIL NORDVEST

GLAD 25 ÅRS JUBILÆUM – FRA VESTERBRO TIL NORDVEST

Glad fylder 25 år! Hør hvordan det hele startede for TV Glad på Vesterbro, hvor lokalerne måtte deles med nybagte mødre – til der hvor Glad huserer nu, i nordvest, hvor vi er vokset til meget mere end tv. Hurraaaaa!

ANDREI SKAL SYNGE FOR KASPER HJULMAND

ANDREI SKAL SYNGE FOR KASPER HJULMAND

Andrei Thustrup Petersen elsker at synge. Og nu skal han synge for ingen mindre end landsholdtræner Kasper Hjulmand. Derfor skal der øves og nerverne skal tæmmes.