HVORFOR SKAL JEG KUNNE LÆSE DINE TANKER? SIG DET DIREKTE

19. 01. 2022

Tekst og foto af Jonas Koch

Jeg tror, det vil være nemmere for folk – og især mig – at færdes sammen, hvis man bare sagde, hvad man tænkte, i stedet for at pakke de ting ind, som måske ikke er så nemme at sige. 

Man kan ikke forvente af hinanden, at vi kan gå rundt og læse hinandens tanker. Det skaber bare en masse misforståelser og dårlig kommunikation, hvis man kun siger 30% af det, man tænker.

Jeg er en person, som gerne skal have konkretiseret ting for at forstå dem ordentligt, her også regler som skal gøres tydelige, hvis jeg skal have respekt for reglen. 

Jeg har stort behov for, at det der bliver sagt giver logisk mening, ellers har jeg svært ved at tage det alvorligt. Hvis det ikke giver logisk mening, eller det ikke bliver konkretiseret, er der bare en masse spørgsmålstegn, der dukker op.

Sådan noget som kropssprog er tit og ofte ikke godt nok.

Nu er især Me-too krænkelserhændelser noget man snakker meget om i samfundet. Hvad betyder f.eks et sødt smil fra en kvinde, det kan hurtigt misforstås.

Om det er fordi hun flirter og er interesseret i et mere nært forhold til en eller om det er noget, som er normalt for vedkommende, ved man jo ikke.

Fortæl mig hvad du mener, fortæl det helt konkret, så undgår vi så mange misforståelser. 

Artikler

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Mit fodbold fællesskab

Mit fodbold fællesskab

Magnus har ikke altid elsket fodbold. Tidligere forstod han ikke
fascinationen for sportsgrenen, men så opdagede, hvilket fantastisk fællesskab fodbold kan bidrage med. Og SÅ blev han fan.

Bedsteforældre er en gave

Bedsteforældre er en gave

Som barn var Mathias Thing Nielsen ofte syg, og tilbragte meget tid hos sin mormor. De havde et helt specielt bånd, og da hun gik bort, faldt hans trygge verden sammen. Læs hans klumme om, hvad han har taget med videre i livet fra sin mormor.

En blind stemme, er også en stemme

En blind stemme, er også en stemme

Hvordan følger Dennis som er blind med i valgkampen? Og hvordan foregår det i stemmeboksen, når man er blind? Læs hans klumme her og bliv klogere.

Share This