HVORFOR SKAL JEG KUNNE LÆSE DINE TANKER? SIG DET DIREKTE

19. 01. 2022

Tekst og foto af Jonas Koch

Jeg tror, det vil være nemmere for folk – og især mig – at færdes sammen, hvis man bare sagde, hvad man tænkte, i stedet for at pakke de ting ind, som måske ikke er så nemme at sige. 

Man kan ikke forvente af hinanden, at vi kan gå rundt og læse hinandens tanker. Det skaber bare en masse misforståelser og dårlig kommunikation, hvis man kun siger 30% af det, man tænker.

Jeg er en person, som gerne skal have konkretiseret ting for at forstå dem ordentligt, her også regler som skal gøres tydelige, hvis jeg skal have respekt for reglen. 

Jeg har stort behov for, at det der bliver sagt giver logisk mening, ellers har jeg svært ved at tage det alvorligt. Hvis det ikke giver logisk mening, eller det ikke bliver konkretiseret, er der bare en masse spørgsmålstegn, der dukker op.

Sådan noget som kropssprog er tit og ofte ikke godt nok.

Nu er især Me-too krænkelserhændelser noget man snakker meget om i samfundet. Hvad betyder f.eks et sødt smil fra en kvinde, det kan hurtigt misforstås.

Om det er fordi hun flirter og er interesseret i et mere nært forhold til en eller om det er noget, som er normalt for vedkommende, ved man jo ikke.

Fortæl mig hvad du mener, fortæl det helt konkret, så undgår vi så mange misforståelser. 

Artikler

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Kærlighedens Kispus 

Kærlighedens Kispus 

Jeg har prøvet, at have en datingprofil siden jeg var 22, og nu vil jeg give en chance til en ny dating-app, der er udviklet til personer med autisme!

Det smukke ved livet

Det smukke ved livet

Hvad er det smukke ved livet?
Sumer Mansoor har gennem ord prøvet at beskrive, hvad dét er, for hende. Læs med her.

TÅLMODIGHED OG TYDELIG TALE 

TÅLMODIGHED OG TYDELIG TALE 

Jeg oplever store udfordringer i det daglige – både på grund af selve hørehandicappet, men også på grund af måden vi indretter os på. Den tilgodeser ikke altid hørehæmmedes behov.