HVORFOR SKAL JEG KUNNE LÆSE DINE TANKER? SIG DET DIREKTE

19. 01. 2022

Tekst og foto af Jonas Koch

Jeg tror, det vil være nemmere for folk – og især mig – at færdes sammen, hvis man bare sagde, hvad man tænkte, i stedet for at pakke de ting ind, som måske ikke er så nemme at sige. 

Man kan ikke forvente af hinanden, at vi kan gå rundt og læse hinandens tanker. Det skaber bare en masse misforståelser og dårlig kommunikation, hvis man kun siger 30% af det, man tænker.

Jeg er en person, som gerne skal have konkretiseret ting for at forstå dem ordentligt, her også regler som skal gøres tydelige, hvis jeg skal have respekt for reglen. 

Jeg har stort behov for, at det der bliver sagt giver logisk mening, ellers har jeg svært ved at tage det alvorligt. Hvis det ikke giver logisk mening, eller det ikke bliver konkretiseret, er der bare en masse spørgsmålstegn, der dukker op.

Sådan noget som kropssprog er tit og ofte ikke godt nok.

Nu er især Me-too krænkelserhændelser noget man snakker meget om i samfundet. Hvad betyder f.eks et sødt smil fra en kvinde, det kan hurtigt misforstås.

Om det er fordi hun flirter og er interesseret i et mere nært forhold til en eller om det er noget, som er normalt for vedkommende, ved man jo ikke.

Fortæl mig hvad du mener, fortæl det helt konkret, så undgår vi så mange misforståelser. 

Artikler

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Et hold fuld af lykke

Et hold fuld af lykke

I håndboldligaen, Lykkeliga, kan alle være med. Vi har fulgt et af deres håndboldhold i København og set med egne øjne, hvad sport og den gode kampånd kan give – uanset handicap og udfordringer.

Jeg lærte min bedste ven at gå

Jeg lærte min bedste ven at gå

Som børn var de bare to gode venner. Men deres særlige venskab resulterede i, at Daniel lærte at gå. Læs den vilde historie, da Jón Tór ved et tilfælde lærte Daniel at gå.

Share This