Er gaming for alle?

13. 06. 2022

Nadja elsker at spille, men hendes syn gør det svært at følge med alle andre. Hun skrev tidligere på året en klumme om emnet:

“Hvordan kan man spille skydespil, hvis man ikke kan se, hvor man sigter? Eller hvordan kan man gå rundt i en spilverden, når man ikke kan se, hvor man går hen? Hvordan kan man komme videre med en opgave, hvis man ikke kan læse teksten? Det er nogle af de udfordringer, vi kæmper med, når vi spiller som blinde eller stærkt svagtseende.”

Nadja Dalgaard

Efter hun skrev klummen, kom hun i kontakt med spiludviklerne Ubisoft. Hun fik en samtale med dem om, hvad man gør indenfor spilbranchen for at tilgodese spillere med handicap. Du kan se interviewet her:

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Min krop er anderledes

Min krop er anderledes

Julie blev halvsidig lammet, efter hun som 2-årig fik en operation i hjernen. Her fortæller Julie om sit forhold til sin krop, fordi hun synes, at det er vigtigt at vise forskellige slags kroppe.

Min deforme krop

Min deforme krop

Sylvester er født med nogle deformiteter der gør, at han ikke kan de samme ting som andre. Det fylder meget i Sylvesters liv, at hans krop er anderledes. Her fortæller han om sit forhold til sin krop på godt og ondt.

Den uperfekte krop

Den uperfekte krop

Når vores krop er til besvær og gør ondt er det for nogen, et øjeblik, for andre er det for livet. Her er tre kroppe, tre mennesker, tre historier.