Top 4: Call of Duty

30. 10. 2022

Af Frederik Robetjé

Nu, hvor det nye Call of Duty bliver udgivet i denne uge, så er det jo perfekt med en top 4 over de bedste Call of Duty-spil.

Det var den spilserie, der introducerede mig til førstepersons skydespil. Call of Duty er ligesom Battlefield, en af de ældste FPS multiplayer-spilserier. Det første Call of Duty blev udgivet i 2013, og der er lavet i alt 18 spil, så derfor kan det være svært at vælge hvilket spil, jeg synes er bedst. Men jeg har nu alligevel listet de fire bedste her:

4: Call of Duty modern warfare 2019 (warzone) 

Siden 2014 havde der KUN været ét Call of Duty, der ikke foregik langt ude i fremtiden, og alle var blevet virkeligt trætte af, at man kunne hoppe urealistisk og løbe på vægge. Men NU var det Infinity Wards tur igen. Et reboot af Call of Duty Modern Warfare.

Historien foregår mellem det første og andet Modern Warfare, så det vil sige nutiden, og derfor støder man på navne, som man kender fra de to første originale spil i serien.

Ikke nok med at rebooten fik en singleplayer, multiplayer og co-op, så kom Warzone også. Call of Dutys andet forsøg på battle royale-genren, og det må man sige virkelig fik serien tilbage på rette spor. Der er jo mange, der stadig spiller det. Det er stadig et af de mest streamede spil på Twitch.

3: Call of Duty black ops 2 

Efterfølgeren til det fantastiske Black Ops. Singleplayer-delen handler for det meste om spillets hovedperson, Alex Masons søn David. Spillet foregår i to forskellige tidsaldre. Den ene er omkring koldkrigsperioden. I den tidsalder spiller du mest som Frank Woods, og den anden tidsalder er i fremtiden, her spiller du som David.

Multiplayer-delen spillede jeg meget. Spillet slår dog ikke det originale Black Ops. Selvom spillet også havde nogle fantastiske zombiebaner, så slår det bare ikke det originale Black Ops.

2: Call of Duty Black Ops 

Igen et fantastisk skydespil. Det har den fedeste historie af alle spil, jeg har spillet. Historien foregår omkring Vietnamkrigen og handler om en mand, der bliver forhørt af CIA, fordi han er en sleeper-agent for russerne.

Call of Duty Black Ops er et legendarisk spil. Singleplayer-delen er legendarisk, med folk som Alex Mason og Frank Woods. Men det, der virkelig trækker spillet op er zombiedelen med nogle af de mest ikoniske baner. F.eks Kino der Toten. 

1: Call of Duty Modern Warfare 2 

Fantastisk skydespil. Singleplayer-delen er meget fed. Fantastisk historie, man virkelig kan leve sig ind i. Du spiller som flere forskellige personer fra forskellige specialenheder, som f.eks. SAS. Men mest spiller du som Soap Mactavish og Roach.

Jeg og mange andre er faktisk blevet kede af det, fordi, uden at spoile for meget, så bliver man forrådt i spillet. Og den måde man bliver forrådt på, gjorde at der var mange nørder, der sad hjemme i deres mødres kældre og græd. Singleplayer-delen lander dog på andenpladsen over de bedste singleplayer-historier i Call of Duty-serien.  

Jeg vælger Modern Warfare 2 som nummer 1, fordi i flere år var det spillet, som jeg altid spillede, efter jeg kom hjem fra skole. Faktisk var spillet min debut i online-gaming. Derfor har spillet altid en særlig plads i mit gaminghjerte. Nogle gange får jeg lyst til at spille det igen.

Gamer Frederik

Frederik Robetjé

Frederik er Glads Counter-Strike-nørd. Han spiller det stort set hver dag, men kaster sig også over andre spil og er inderst inde stadig en casual gamer.

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Reportage: Arkade-kælderen kalder

Reportage: Arkade-kælderen kalder

Hang til bip-spil, Bubble Bobble og båndoptagere? Arcadeum har det hele. Udstillingen føles mere som en arkadehal end et museum – og det er ikke så dårligt.