Sumer og Martin rejser til Caribien

19. 01. 2022

Martin Rosenlind har inviteret sin kollega og gode ven Sumer Mansoor med på krydstogt i USA og Caribien. Sumer har aldrig været så langt væk hjemmefra før, uden pædagoger eller familie, så for hende bliver turen en personlig udfordring.

“Det er vigtigt for mig, at gennemføre denne rejse, for at bevise overfor mig selv, at jeg er et voksent og selvstændigt menneske”.

Se med her, hvordan rejsen gik for de to venner.

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Min krop er anderledes

Min krop er anderledes

Julie blev halvsidig lammet, efter hun som 2-årig fik en operation i hjernen. Her fortæller Julie om sit forhold til sin krop, fordi hun synes, at det er vigtigt at vise forskellige slags kroppe.

Min deforme krop

Min deforme krop

Sylvester er født med nogle deformiteter der gør, at han ikke kan de samme ting som andre. Det fylder meget i Sylvesters liv, at hans krop er anderledes. Her fortæller han om sit forhold til sin krop på godt og ondt.

Den uperfekte krop

Den uperfekte krop

Når vores krop er til besvær og gør ondt er det for nogen, et øjeblik, for andre er det for livet. Her er tre kroppe, tre mennesker, tre historier.