Robotterne kommer!

21. 12. 2021

Listen to “Robotterne kommer!” on Spreaker.

Skal Arne have en Robot? Er det muligt at skabe en robot-førerhund? Og hvor langt er vi i grunden fra selvkørende biler?


I dette program taler Mark Sonne med Malene Grouleff , medforfatter på bogen “Robotlandet Danmark”, om udviklingen indenfor robotter – og særligt robotter, der måske kan blive fremtidens nye hjælpemidler.

Radio glad

Følg os:

Vil du høre mere:

Vil du se mere…

De anderledes helte

De anderledes helte

Mark Sonne har fået besøg af forfatteren Anna Lia, der har skrevet bogen “Brothers of the Lost Soul”. Samtalen falder på alt, fra hvordan man navigerer i sine fiktive universer til hvad det normale er? 

De anderledes helte

Dømt blind og hvad så?

Morten Bonde lider af øjensygdommen Retinitis pigmentosa, der gradvis indsnævrer synet. Mark Sonne, der selv er meget svagtseende, ringer ham op for at finde ud af om han kan blive inspireret af Mortens tilgang til tilværelsen.

De anderledes helte

Klimakrisen kradser

Daniel Rye er kendt for at have været gidsel hos Islamisk Stat, men nu er han aktuel med fotobogen “Mens vi venter”. Bogen er et portræt af en familie i Malawi, der lever med klimaforandringerne helt tæt på, hvor skiftevis storm og tørke truer familiens eksistensgrundlag