Netcaféguiden: Astralis Nexus

11. 04. 2022

Af Daniel Tørnqvist og Frederik Robetjé 

Vi var fem venner, der besluttede os for at besøge Astralis Nexus, fordi vi havde læst, at de havde noget godt udstyr. Teamet var Svend, Andreas, Daniel, Frede og sidst men ikke mindst Lizette. Astralis Nexus er ejet af esport-organisationen Astralis.

Beliggenhed

Astralis Nexus ligger i hjertet af København, lige ved siden af Tivoli. Det er nemt for kørestolsbrugere at komme rundt. Parkering er som sædvanlig dårlig i København.

Pris

Computerne er meget gode, og det er nok derfor, prisen er lidt højere end andre steder.  

– 1 time koster 55 kr. Det er dyrt for 1 time sammenlignet med mange andre steder.  

– 3 timer koster 110 kr. Her får du lidt mere for pengene. 

– 5 timer koster 150 kr. Det er nok mest værd at gå efter fem timer, fordi du så får mest for pengene.

Udstyr

Udstyret er professionelt. Du sidder i en gamerstol af høj kvalitet samt godt materiale og komfort, og foran dig får du så en lækker 240 hz. skærm forbundet til en kraftfuld computer, med fed mus og musemåtte, og et godt tastatur samt headset. 

Computeren er en HP Omen med et RTX 3080 grafikkort. Musen, tastaturet og headsettet er fra Logitech. 

Det hele levede op til vores præferencer omkring, hvad det skal kunne. Der var ikke en finger at sætte på ydeevnen. 

Inde på computeren har du et Smart Hub, hvor du kan bestille drikkevarer + snacks eller mad, hvis du er sulten. Alt bliver leveret til dig, så du skal ikke rejse dig og pause dit spil for at hente maden. 

Der er desværre ingen konsoller.

Lokaler

Der er to lokaler, “VIP” og “Normal”. 

I Normal er der langt over 100 siddepladser. Der var rødt led-lys over det hele, men desværre lidt til den varme side. Men god plads. 

I VIP var der omkring 10 pladser. Der var det mere hvidt lys, og meget bedre luftsystem end i Normal.

Toiletter

Man kan tage elevatoren ned til kælderen, hvor toiletterne ligger. Der er okay plads til en kørestolsbruger. På handicap-toilettet er der masser af plads til at kunne vende rundt.

Konklusion

Astralis Nexus får 4/5 for udstyret. Det gør den, for da vi startede virkede den ene af computerne ikke, og derfor skulle den genstartes. 

Netcaféen får 5/5 for kundeservice. De var søde og imødekommende. De gav os alle 30 minutters ekstra tid og gav os lov til at være i VIP-rummet i stedet for, da vi klagede over computeren.

Daniel Tørnqvist

Daniel Tørnqvist

Humørsprederen Daniel er god til strategispil, men hans hjerte banker for alvor for FPS, som han bruger meget af sin fritid på.

Gamer Frederik

Frederik Robetjé

Frederik er Glads Counter-Strike-nørd. Han spiller det stort set hver dag, men kaster sig også over andre spil og er inderst inde stadig en casual gamer.

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Counter-Strike 2 er landet

Counter-Strike 2 er landet

Uden Counter-Strike ville Frederik Robetjé og hans venner aldrig have mødt hinanden. Læs hans personlige beretning fra natten, hvor CS:GO blev til CS2.

Tre gode spil når man er flere

Tre gode spil når man er flere

Uanset om man vil løse gåder sammen eller køre om kap, findes der mange gode multiplayerspil. Her er vores bud på tre af de bedste.

Top 5: Perfekte puzzlespil

Top 5: Perfekte puzzlespil

Der findes uendeligt mange puzzle-spil. Redaktionens egen ekspert, Phuc Pham, kommer her med sin top 5 over, hvilke puzzle-spil der er must plays!