MIN KØRESTOL ER MIN TRONE

12. 01. 2022

Sharon blev mødt af rigtig mange, der synes, at det var rigtig synd for hende, at hun sad i kørestol. Hun kunne ikke lide, at være i en offerrolle, så hun tog sagen i egen hånd og pimpede kørestolen til en trone, der giver hende selvtillid i stedet for at hæmme hende. Hør Sharons historie om, hvordan hun fik folk til at opføre sig andeledes over for hende, efter hun pimpede sin kørestol.

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

AFSLØRING! DET ER KASPER HJULMAND!

AFSLØRING! DET ER KASPER HJULMAND!

Journalisterne fra TV Glad er tilbage med En Særlig Samtale, denne gang med Danmarks landsholdstræner Kasper Hjulmand. Se journalisternes reaktioner, da de fik afsløret, hvilken gæst de denne gang skulle interviewe – fra stor jubel til “hmmm, hvem er det nu lige det er?”

QWIST OG FRISK: TEENAGESPIL

QWIST OG FRISK: TEENAGESPIL

Som gamer er der bare noget helt særligt over de første spil man spillede! Tobias Qwist og Casper Frisk tager dig med på en tidsrejse tilbage til deres teenage-tid hvor gaming åbnede nye verdener og gav dem nye venskaber.

MØD ALEX PILGAARD

MØD ALEX PILGAARD

Mød vores reporter Alex Pilgaard og følg ham en dag i lejligheden og hjembyen Bramming. Alex fortæller om sine yndlingssteder i byen og hvad han bruger tiden på, når han ikke er på arbejde.