Min drømmefar

18. 01. 2022

“Jeg så Johnny Reimar som en drømmefar, fordi jeg ikke havde haft en far i mange år”.

Under sin hårde opvækst på børnehjem brugte Thomas Novotny Johnny Reimars glade musik, til at slippe væk fra livets barske realiteter og forsvinde ind i en drømmeverden. Thomas vil gerne sige TAK til Johnny Reimar for den store betydning han har haft i hans liv, og har derfor inviteret ham til et interview. Men hvordan har det været for Johnny Reimar at have en SÅ stor fan?

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

De normales underlige liv: Tøjstil

De normales underlige liv: Tøjstil

Har du mere pink end sort tøj i skabet? Så er du måske ikke helt “normal”. Sylvester Bjarnø er i hvert fald af den overbevisning, at mennesker uden funktionsnedsættelser primært går i sort, hvidt og gråt tøj. Men passer det mon? Hør hvad de “normale” siger til det.

Svend samler på retrospil

Svend samler på retrospil

Svend Gejl er samler! Han har nemlig en seriøs samling af retrospil og spilkonsoller. Det startede da Svend var 10 år, hvor han fik sin første konsol og siden er samlingen vokset stødt. Kom med ind i en vaskeægte retrogamers stue.

Christian flyver fra reden

Christian flyver fra reden

Christian Eckholdt skal snart flytte hjemmefra til et bosted for mennesker med funktionsnedsættelse. Han er dog bekymret for de sociale forventninger han vil møde. Tobias Qwist og Larna O Reilly giver gode råd med egne erfaringer om at bo på bosted.