Kan man mere i et kostume?

24. 07. 2023

Nogle gange er et kostume meget mere end bare en flot paryk eller en sej uniform. Nogle gange kan et kostume faktisk gøre en forskel. Det kan nedbryde grænser, gøre nogle ting lettere, som før var svære, og det kan endda bane vejen for nye venskaber og oplevelser.

Dét er, hvad Cosplay alt sammen handler om. Vi blev klogere på emnet, da vi besøgte Gamebox Festival i Herning og talte med cosplayerne fra gruppen Warcrafters – dét kan du se i videoen ovenover.

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

AFSLØRING! DET ER KASPER HJULMAND!

AFSLØRING! DET ER KASPER HJULMAND!

Journalisterne fra TV Glad er tilbage med En Særlig Samtale, denne gang med Danmarks landsholdstræner Kasper Hjulmand. Se journalisternes reaktioner, da de fik afsløret, hvilken gæst de denne gang skulle interviewe – fra stor jubel til “hmmm, hvem er det nu lige det er?”

QWIST OG FRISK: TEENAGESPIL

QWIST OG FRISK: TEENAGESPIL

Som gamer er der bare noget helt særligt over de første spil man spillede! Tobias Qwist og Casper Frisk tager dig med på en tidsrejse tilbage til deres teenage-tid hvor gaming åbnede nye verdener og gav dem nye venskaber.

MØD ALEX PILGAARD

MØD ALEX PILGAARD

Mød vores reporter Alex Pilgaard og følg ham en dag i lejligheden og hjembyen Bramming. Alex fortæller om sine yndlingssteder i byen og hvad han bruger tiden på, når han ikke er på arbejde.