Kan man mere i et kostume?

24. 07. 2023

Nogle gange er et kostume meget mere end bare en flot paryk eller en sej uniform. Nogle gange kan et kostume faktisk gøre en forskel. Det kan nedbryde grænser, gøre nogle ting lettere, som før var svære, og det kan endda bane vejen for nye venskaber og oplevelser.

Dét er, hvad Cosplay alt sammen handler om. Vi blev klogere på emnet, da vi besøgte Gamebox Festival i Herning og talte med cosplayerne fra gruppen Warcrafters – dét kan du se i videoen ovenover.

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Dan besøger Erotic World

Dan besøger Erotic World

Dan Jørgensen er nysgerrig på kærlighed! At besøge Erotic World messen i Valby, har givet Dan mod på at udfordre sig selv og få mere viden om sex og kærlighed. Tag med Dan rundt og oplev den efterhånden legendariske messe.

Gaming med Qwist og Frisk: Pokemon

Gaming med Qwist og Frisk: Pokemon

I dagens episode kan I se, hvad der sker, når to Pokémon-entusiaster mødes til en snak. Tobias Qwist var så venlig at låne sin stol ud til kollega og Pokémon-ekspert David Frantsen. Sammen dykker de ned i Pokémons univers, på godt og ondt.

Vi er frivillige: På plejehjem

Vi er frivillige: På plejehjem

Denne gang er Tobias Wiezcorek og Poul Pelle taget ud til et plejehjem i Løjt for at være frivillige.
Men hvad kan man så lave som frivillig på et plejehjem? Ja man kan i hvertfald underholde de gamle … eller er det dem der underholder?