Mongolprinsessen

20. 03. 2022

Tilde Vallø Bisgaard blev som barn kaldt Mongolprinsessen, fordi hun var en smuk lille prinsesse, som var født med Downs Syndrom. Tildes mor fik en dag den idé at sende et billede af Tilde og nogle veninder ind til magasinet Alt For Damerne, i håb om at de kunne se deres skønhed. Dét kunne de! Alt For Damerne inviterede Tilde og veninderne ind til fotosession og det kom der fine billeder og en lang artikel ud af i bladet, samt denne skønne video. Det var første gang et dameblad vælger at bruge udviklingshæmmede modeller i deres blad.

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Anderledes som H.C. Andersen

Anderledes som H.C. Andersen

Det kan sagtens være et plus, når man ikke er helt som alle andre. Nadia Sørensen talte med H.C. Andersen-skuespilleren, Torben Iversen, om netop dette.

Min fiktive identitet

Min fiktive identitet

For hver person i Davids liv, spiller han en tegnefilmsfigur. Til familiefest er han Freezer fra Dragon Ball, og Anders And hvis der er en pige, som han er glad for.
Se med her, og tænk over om du ikke også kunne tage ved lære af tegnefilm!

Min bedste ven og støtte

Min bedste ven og støtte

Lene havde ikke haft mod til at flytte hjemmefra, hvis det ikke lige havde været fordi hun fik lov til at få sin hund King med, til følelsesmæssigt at støtte hende.