Mongolprinsessen

20. 03. 2022

Tilde Vallø Bisgaard blev som barn kaldt Mongolprinsessen, fordi hun var en smuk lille prinsesse, som var født med Downs Syndrom. Tildes mor fik en dag den idé at sende et billede af Tilde og nogle veninder ind til magasinet Alt For Damerne, i håb om at de kunne se deres skønhed. Dét kunne de! Alt For Damerne inviterede Tilde og veninderne ind til fotosession og det kom der fine billeder og en lang artikel ud af i bladet, samt denne skønne video. Det var første gang et dameblad vælger at bruge udviklingshæmmede modeller i deres blad.

TV glad

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Hvornår bliver det bedre Astrid Krag?

Hvornår bliver det bedre Astrid Krag?

TV Glad var til demonstration, hvor mange udtrykte deres utilfredshed med, hvordan handicapområdet bliver forvaltet. Vi fik fat på Astrid Krag til en kommentar.

Fremtid

Fremtid

Fremtiden og ønsker om fremtiden er forskellige for os alle sammen. Lene, Poul, Niels og Christina har defineret deres ønsker for fremtiden.

Fremtidens hus er de handicappedes hus

Fremtidens hus er de handicappedes hus

Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup er verdens mest inkluderende hus. Magnus Schultz og Dennis Madsere får en rundtur af Formanden for Danske Handicaporganisationer, Thorkild Olesen

Share This