Hvad betyder ordet Croptop? Er Arne en fugl?

7. 02. 2022

Hvert år udgiver Dansk Sprognævn en nyordsliste med ti ord, der indfanger, hvad det sidste år har budt på. Men hvad betyder ordene egentlig på årets liste? Det sætter Casper og Mads sig ud for at finde ud af med lidt hjælp fra deres kollegaer.

Men undervejs bliver Casper mere og mere distraheret, og Mads begynder at mistænke ham for slet ikke at lede efter kollegaer, de kan interviewe – men noget helt andet. Så hvad er det egentlig, Casper leder efter? Får Mads nogensinde svar på, hvad croptop betyder? Og hvem er Arne?! Se med her.

TV glad

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Min deforme krop

Min deforme krop

Sylvester er født med nogle deformiteter der gør, at han ikke kan de samme ting som andre. Det fylder meget i Sylvesters liv, at hans krop er anderledes. Her fortæller han om sit forhold til sin krop på godt og ondt.

Den uperfekte krop

Den uperfekte krop

Når vores krop er til besvær og gør ondt er det for nogen, et øjeblik, for andre er det for livet. Her er tre kroppe, tre mennesker, tre historier.

De normales underlige liv: er du også bestik-autist?

De normales underlige liv: er du også bestik-autist?

Os med handikap får tit at vide, at vi er unormale, fordi vi gør tingene anderledes. Men måske er de såkaldt normale – dem uden handicap – mindst lige så underlige? Og måske gør de endnu mere mærkelige ting?