Begynderguiden: Valorant

28. 03. 2022

Af Daniel Tørnqvist

Hey dér. Jeg formoder, at du er helt ny i Valorant, og det er svært at komme i gang. Det er derfor, jeg har lavet denne her guide for dig.

Valorant er et skydespil, hvor det handler om at få en bombe plantet i en 5 mod 5, hvor der er forskellige agenter med forskellige evner. 

Jeg er også startet fra bunden, og min experience so far er, at Valorant er et fedt community og ikke så toxic som så mange andre spil er. Hvis du er pige i spillenes verden, så er det her et meget godt sted at starte for dig.

1 – Practice 

Til at starte med vil jeg anbefale dig at gå ind på det, der hedder “Practice” og gå ind på dén, der hedder “The Range”. Når du er kommet derind, så skyd på den knap, der hedder “Practice”. Så kommer der nogle bots frem, som du kan skyde på for at få en føling med våbnene i spillet. 

Derefter, når du føler dig klar, så gå ud til startsiden og tryk “Play” og tryk på den, der hedder “Spike Rush”.

2 – Spike Rush 

“Spike Rush” er en spil-mode, der varer 9-12 minutter max. Det handler om, at I alle på holdet har en “spike”, som også er bomben. Man spiller til 4, og man skifter våben efter hver runde, så man skal ikke tænke på at købe våben eller evner – du har det hele. 

Så, nu har du spillet “Spike Rush” i en måned, så nu har du nok lært det grundlæggende i Valorant, så nu vil jeg tro, du er klar til at gå videre til “Unrated”.

3 – Unrated 

“Unrated” er en hel kamp, hvor du spiller til 13. Du skal holde øje med dine penge og dine evner. Her begynder du så også at få noget forståelse for spillet og banerne. 

Det var “Unrated”. Og så er der “Competitive”.

4 – Competitive 

“Competitive” er en ranked oplevelse til dig, der beslutter dig for, at du vil tage skridtet videre i dit spil. Det er ligesom “Unrated”, for du spiller til 13, men forskellen er, at du kan komme i det, der hedder overtid, hvis du rammer 12-12, for så spiller I nemlig til 14. 

Du kan få din rang som “Iron”, hvor det er det laveste, og “Platinum”, som er det højeste, når du starter med at spille Competitive. Den højeste rang er “Radiant”, som er det ultimative mål for enhver spiller. 

Held & lykke!

Daniel Tørnqvist

Daniel Tørnqvist

Humørsprederen Daniel er god til strategispil, men hans hjerte banker for alvor for FPS, som han bruger meget af sin fritid på.

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

Holder det stadig: Tekken 3

Holder det stadig: Tekken 3

Tekken 8 er på vej, og Svend Gejl har ventet længe. For at fordrive ventetiden har han genbesøgt Tekken 3. Men holder det stadig?

Anmeldelse: The Last of Us

Anmeldelse: The Last of Us

Året er 2003. En svampesygdom inficerer mennesker og forvandler dem til zombier. Sådan begynder The Last of Us – den bedste filmatisering af et spil hidtil.