VERDEN IFØLGE GLAD: PÅSKEGODTER

4. 04. 2024

Tobias Wieczorek er vært i denne påskeudgave af Verden ifølge Glad og han præsenterer hele fire spritnye programmer. “Niels på refugium”, “En nabokrig”, “Tobias og Poul som frivillige på et plejehjem” og et gamerprogram om den lille drage Spyro.

Vil du se mere…

VERDEN IFØLGE GLAD: GAMERNES VERDEN

VERDEN IFØLGE GLAD: GAMERNES VERDEN

I ugens udsendelse har vi inviteret Daniel Tørnqvist ind i studiet for at gøre os klogere på det nyeste af det nye indenfor gamernes verden og hvad der sker i den.

Verden ifølge Glad: Døden kan give liv

Verden ifølge Glad: Døden kan give liv

Per Rosenberg interviewer skuespillerinden Bodil Jørgensen omkring nærdødsoplevelser og livsmod. Mads Vig har mødt Ulla Vejby fra Badehotellet og Bob G. Jensen fortæller om sin sorg. I medarbejderportrættet viser Alex Pilgaard sin hjemby og fortæller hvad han øver sig på.

VERDEN IFØLGE GLAD: ANBRINGELSE IGENNEM TIDERNE DEL 2

VERDEN IFØLGE GLAD: ANBRINGELSE IGENNEM TIDERNE DEL 2

I denne udsendelse har Anders Jensby inviteret Thomas Novotny ind studiet hvor Thomas fortæller om sin barndom, hvor han ar været anbragt utallige steder. Vi rejser også tilbage i tiden, sammen med nogle af dem der var anbragt på institutionerne under åndsvagsforsorgen og til sidst skal vi høre en lille sang fra Thomas.