Verden i følge Glad: De gode madvaner

26. 04. 2022

Denne gang i Verden Ifølge Glad sender vi fra Restaurant Parken i Esbjerg. Her skal Nadia Sørensen lære at lave grøntsager på en ny og appetitlig måde under restaurantchefen Preben Antonisens guidende vejledning.


Mens de er igang i køkkenet, venter værten Nicolaj B. Andreasen i studiet med sin gæst, Nadja Dalgaard. Her taler de sammen om misundelse og deler deres gode minder fra tiden på TV Glad.

TV glad

Følg os:

Vil du se mere:

Vil du se mere…

VERDEN I FØLGE GLAD: JULESANG

VERDEN I FØLGE GLAD: JULESANG

I dette afsnit af “Verden ifølge Glad” besøger vi Museet Sønderskov, som har en udstilling om DR’s julekalendere. Vi kommer med tips fra julekøkkenet og får en snak om tv-julekalenderens historie. Programmet slutter med vores egen julesang “Glad For Jul”.

VERDEN IFØLGE GLAD: JUL ELLER ANTIJUL? – KLIPPERUMMET

VERDEN IFØLGE GLAD: JUL ELLER ANTIJUL? – KLIPPERUMMET

Klipperummet i Ringsted er endnu en gang samlingssted for et gensyn af gamle indslag. Der er jul på skærmen. David Frantsen snakker med Poul og Nulle om deres berygtede julekalender og Dennis Madsere tjekker den lokale juleøl.