Anton og operaen
Mere diversitet i opera

Mere diversitet i opera

Kan man få en rolle i en opera hvis man sidder i kørestol? Anton taler med operachef Kasper Holten på Det Kongelige Teater.

Romeo & Julie

Romeo & Julie

Verdens mest kendte og tragiske kærlighedshistorier, handler om det unge, elskende par Romeo og Julie.

Anton har inviteret operasangerinde Sibylle Glosted ind til en snak om de helt store følelser.

Trine Bastrup Møller

Trine Bastrup Møller

Trine elsker at spille Brünhilde, den handlekraftige gudinde der synger høje flotte toner.

Sæsonen 20/21

Sæsonen 20/21

Pandemien der i foråret lukkede hele landet ned og blandt andet lagde sig, som en tung dyne over kulturlivet, er blevet løftet lidt i hjørnerne. Nu er det igen muligt at gå til koncerter med alle de forholdregler, der selvfølgelig er.

Denise Beck

Denise Beck

Dénise Becks kærlighed til opera blev plantet allerede i barndommen, hvor hun blev introduceret til musikken – blandt andet igennem hendes farmor, der var operasanger.

Hanna Kappelin

Hanna Kappelin

Hanna synger i ensemble, men har også prøvet kræfter med opera, som hun håber at komme til at lave meget mere af. Det og meget mere taler Hanna og Anton om i denne episode af Anton & Operaen.

Signe Sneh Durholm

Signe Sneh Durholm

Anton har fået besøg af Signe Sneh Durholm, som har spillet Donna Anna i ‘Don Giovanni’. Sammen går de i dybden med operaen og får talt om dens drama, følelser og arier.

Kari Dahl Nielsen

Kari Dahl Nielsen

Anton har inviteret operasanger Kari Dahl Nielsen i studiet. Hun har været med i både moderne og traditionelle operaer, og sammen går de i dybden med forskellen på de to.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.