Bjarnø Uredigeret
– om folketingsvalg

– om folketingsvalg

“La vær med at stemme!” ..og flere gode råd fra Bjarnø til dit politiske efterår.

Menneskelige illusioner

Menneskelige illusioner

Lykke, frihed og selvstændige tanker, er i følge Bjarnø, blot menneskelige illusioner.

Mit potentiale

Mit potentiale

Hvad er Sylvester Bjarnøs potentiale? Han ved det ikke, men han har et brændende ønske om en dag at kunne lave et cirkelspark.

Sex og handicap

Sex og handicap

Det er ikke alle der kan hive matches hjem på dating apps fordi de ikke ligner George Clooney, Brad Pitt eller Mogens Lykketoft, mener Sylvester Bjarnø der denne mandag bryder sit hoved med tanker omkring sex, dating og handicap.

Sprog

Sprog

Sylvester Bjarnøs ocean af tankemylder drejer sig denne gang om sprog. Hvordan bruger han det, og hvilke ting irriterer ham grænseløst ved sproget. Lyt med og bliv oplyst af Radio Glads egen ynglingsfilosof.

Social på nettet

Social på nettet

Sylvester Bjarnø har mange tanker. De flyver rundt som en hvirvelvind i hovedet på ham og danner reflektioner på reflektioner på reflektioner. Og nogen gange skal de bare ud!

Mode

Mode

ad er god stil og hvad er decideret øjen-bæ? Lyt med når Sylvester Bjarnø hælder verbal gylle ud over mode, særligt den mere casual stil med crocks og joggingtøj.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.