JEG BLIVER GLAD HELT FRIVILLIGT
Af Chris Palmgren, Foto Jonas Koch
Jeg er en ung fyr på 29 år som har et frivilligt job som jeg elsker. 
Udover mit daglige arbejde, har jeg også et frivilligt arbejde. Sådan et jeg hverken får penge eller berømmelse for, men som gør mig mega glad.

Mit frivillige job er at være fotograf hos et dansk/amerikansk fodboldhold, som holder til i København. Jeg har været hos dem i nu 4 år.

Det hele begyndte som en interesse, da jeg er stor fan af NFL (National Football League) som er den professionelle liga for amerikansk fodbold i USA, ”Go pack go”.
Jeg har desuden en stor interesse for at tage billeder af sport og amerikansk fodbold. Så opdagede jeg på et tidspunkt, at der var et hold i København.

Så tænkte jeg, at det måske kunne være lidt sjovt at komme derover og tage nogen billeder
af deres kampe. Jeg tog chancen og begyndte at tage billeder af dem, bare for sjov. Så efter et stykke tid tog de fat i mig og spurgte, om jeg ikke vil være frisk på at tage med dem når de var på udebane og når der var ellers var vigtige begivenheder. Jeg sagde selvfølgelig ja!

Det har jeg aldrig fortrudt. Når jeg er sammen med dem, så er jeg en del af holdet - også selvom jeg ikke spiller med. Det er så fedt at være sammen med dem og vi laver en masse sjov med hinanden. Når jeg er sammen med dem, er jeg bare en helt almindelig fyr.

For eksempel når vi kører hjem i bussen efter drengene har spillet, så skal der drikkes og
synges karaoke, hvor vi kommer vidt omkring angående hvad for nogle sange vi skal synge. Den skal bare have gas.
Og nu tænker du måske, hvorfor siger han nu det med at han føler sig som en almindelig ung fyr?
Tak fordi du spørger. Det er fordi jeg har en mindre funktionsnedsættelse, forårsaget af meningitis, da jeg var 3 måneder. Den gør at jeg skal have lidt hjælp til forskellige ting.
Jeg har ikke fortalt det til holdet, for jeg synes ikke det er nødvendigt. Jeg er jo bare en ung fyr der elsker sit frivillige job.

For hvor heldig er jeg ikke lige? Jeg får lov til at kombinere to af mine favorit-interesser, amerikansk fodbold og fotos. Jeg er blevet en bedre fotograf af at tage de mange billeder af holdet og jeg har det super fedt rent socialt med dem. Det synes jeg selv er ret godt gået.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

InstagramREGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her