NYTÅRSGLIMMER

af Louise Ipland

Månederne op til jul og nytår er de måneder, jeg ser allermest frem til. Og ikke kun fordi at man har en god undskyldning for at smovse sig i lækkerier, bage julekager og mærke det ekstra nærvær og kærlighed fra venner og familie. Men især også fordi, at årets glimmerfest er på vej; nemlig nytårsaften.

Jeg shopper ekstra meget i november og december for at finde det nye glimmertøj til min nytårsaften. I de to måneder er der mere glimmertøj i butikkerne end normalt. Det er fedt for mig, fordi jeg elsker glimmer. Og det er godt, fordi jeg er på jagt efter den perfekte nytårskjole.

Jeg synes, at glimmertøj er flot og næsten alle farver er pænt med glimmer, bortset fra brun og orange, det er ikke lige mig, men det er jo folks egen mening. Derhjemme har jeg har mange bluser og cardigans med glimmer. Selvom jeg synes, man ikke kan få for meget glimmer, så er mit råd at én bluse eller top med glimmer er nok til at shine et helt sæt tøj op.

Hvis du går meget i sort tøj hele vinteren, så prøv at tage noget glimmer på, så kommer der lidt mere fest i hverdagen. Det kan være alt fra øjenskygge til smykker eller tøj selvfølgelig.
 
På billedet kan man se en rød bluse, som er en meget fed sag. Den kunne jeg godt finde på at købe, fordi den er bordeauxrød og sort, og den har en rigtig fed detalje oppe i halsen, hvor der er lynlås. Den kunne måske være et godt bud på mit nytårstøj - men jeg leder altså stadig lidt endnu. Har du mon fundet dit nytårstøj endnu?