SYLVESTER BJARNØ 


Sylvester har et ualmindeligt opfindsomt ordforråd og en knivskarp observationsevne - hvilket er gode egenskaber for en radiomand. Han laver bl.a. programmer om heavy metal, fodbold og livets sorte sider. 

ANTON LØWE NYBORG


Antons hjerte banker for musik. Hans passion og hans store viden, gør ham til en enestående musikformilder. Anton laver bl.a programmer om opera, musical og verdensmusik. 

LARS HAUBERG 


Lars har en klæbehjerne ud over det sædvanlige og hans interviews er altid overordentligt gennemresearchede. Lars laver bl.a. udsendelser om skuespillere, historie og bluesmusik og øl. Lars bærer titlen som Glads promillemedarbejder og er dermed den eneste ansatte, der må drikke øl i arbejdstiden. 

MARK SONNE 


Mark har arbejdet på Radio Glad i over 12 år, og er dermed radioens grand old man. Mark er en dygtig interviewer, der forstår både at lytte og spørge, så han kan få enhver til at fortælle om hvad som helst. Mark laver blandt andet udsendelser om kultur, tilgængelighed og blindes liv. 

 

NIKOLAS NØRGAARD 

Nikolas laver bl.a. programmer om film, tv, elektronisk musik og sciencefiction. I sin fritid spiller Nikolas bas og øver jazzrundgange. 

ANDREA AAGAARD Andrea er tilrettelægger på Radio Glad. Hun er uddannet fra film- og medievidenskab, har tilrettelagt en masse spændende radiodokumentarer og er derudover musiker og forsanger i bandet ”Guldregn”.

NINO DREJER 

Nino arbejder som hjælper for Anton Løwe Nyborg. Derudover er han guitarist og lydnørd og producerer ind imellem jingler og musik til radioens udsendelser.

TRINE BLOCH LARSEN 


Trine er Radio Glads redaktionsleder. Trine er uddannet journalist og er knivskarp til Bezzervizzer.