TV GLAD 

     Her kan du se de nyeste - samt udvalgte videor fra TV-GladDOKUMENTAR DANSER MED DOWNS
I dokumentaren DANSER MED DOWNS vil Maria Quitzau forsøge at lære to af sine dansefans en sej dansekoreografi, som de alle tre skal fremføre på en natklub. Gennem dansen udtrykker Maria sine følelser. Og med dansen vil hun bryde med fordomme og vise at handicappede er stjerner på et dansegulv. Men Maria har aldrig undervist i dans før, og hun har heller aldrig været på et offentligt diskotek før. Så nerverne er på højkant.
KUK I SYSTEMET
- Unge handicappede bliver hjemløse
Louise Larsen har ikke noget sted at bo, selvom hun er blevet bevilget et bo-tilbud af Københavns kommune. 
Det er ekstra hårdt for Louise at være hjemløs fordi hun har autisme og har brug for faste rammer og rutiner. Men Louises sagsbehandler har sagt, at der kan gå op til fem år før hun kan flytte ind i sin kommende bolig. Og sagsbehandlere henviser i mellemtiden Louise til Herberg. 
Se flere "Kuk i systemet" her
BARONEN BACKSTAGE
- med Chili-Klaus
Baronen har inviteret Chilli-Klaus ind på TV Glad til en snak om, hvordan det hele startede og så skal der selvfølgelig også smages lidt på godterne. Det bliver ikke kedeligt.
Se flere Baronen Backstage her

DOKUMENTAR KATRINES BRYLLUP

Katrines bryllup er en mini-dokumentar om Katrine, der endelig får sin store drøm til at gå i opfyldelse, nemlig at blive gift med sin kæreste Michael. Katrine er skuespiller på Glad Teater og hun bliver ledsaget af en hjælper døgnet rundt, da hun trækker vejret gennem en respirator i halsen. Se drømmen blive til virkelig og rejsen dertil, som både byder på medvind og modstand. 
SMURT IND I LYKKE AF OLE HENRIKSEN 
Ole Henriksen er på besøg i studiet hos Rasmus Nielsen. Den gode stemning når skyerne og de to herrer får både masseret, lavet armbøjninger og danset salsa. Og ikke mindst får de sig en god snak! Kom i godt humør med Ole og Rasmus.

VENNER FOR LIVET 

- Mikkel og Victor
Victor vil gerne fejre sit venskab med sin gode ven Mikkel. Derfor har Victor fundet på en overraskelse, som de skal lave sammen. Nerverne er på højkant hos de to drenge. Se med her, hvis du vil vide, hvad de skal?
JONAS BOR OVER SKYERNE
Jonas er meget fascineret af højder og har længe drømt om at være en fugl, så han kan svæve rundt og se byen oppefra. 
Heldigvis har han fået en lejlighed oppe over skyerne i højhuset "Domus Vista" på Frederiksberg. 
Flere gange om dagen, er han ude på svalegangen for at nyde udsigten. Og han har skabt et fantastisk video-arkiv af vilde vejrfænomener og byens puls set fra oven.
BLINDT FALDSKÆRMSUDSPRING 
Anna Sophie Lübeck er blind og har en drøm om at hoppe faldskærm. Tandem-master Martin Bro Andersen skal vurdere, om Anna Sophie må hoppe med eller ej. Martin har selv sprunget over 4000 spring. Men kan alle springe faldskærm? Og får Anna Sophie sit store ønske til at gå i opfyldelse? Se med her!