TV GLAD 

     Her kan du se de nyeste - samt udvalgte videor fra TV-GladDOKUMENTAR ER DU MAND UDEN KUGLER? 

Chris møder sit store idol, standup-komikeren Geo, til en omgang træning... og en snak om det, de har til fælles: At have haft testikelkræft.

REPORTAGE LARS MØDER NIKOLAJ COSTER-WALDAU

Radio Glad på arbejde

Se med bag kulisserne når Lars Hauberg fra Radio Glad møder verdensstjernen Nikolaj Coster-Waldau i studiet til en snak om hans skuespillerkarriere. Se mere Radio Glad på arbejde her

PORTRÆT PEDELLERNE 

Nich og Joachim er pedeller. De er stolte af at være pedeller og de brænder for arbejdet. Men det kan også være hårdt. I dag skal Nich og Joachim på arbejde på den lokale tankstation og det viser sig at være en udfordrende opgave. Men heldigvis er Nich og Joachim et godt team.

SAMFUND JAGTEN PÅ DEN GODE SAMFUNDSBORGER
Småkager til folket

Daniel er på førtidspension og har det skidt over ikke at bidrage økonomisk til samfundet. Men kan han finde andre måder at være en god samfundsborger på? I dette afsnit bager Daniel småkager til folket og forsøger at være mindre egoistisk.

Se mere Jagten på den Gode Samfundsborger her
PORTRÆT DEN HEMMELIGE SKAKSPILLER
Morten Dyremose er udviklingshæmmet og arbejder i receptionen for Glad Fonden. Men der er noget, hans kollegaer ikke ved: Morten er helt vildt god til at spille skak og er lige nu med i en stor turnering, hvor han er den eneste udviklingshæmmede spiller. Mon Morten vinder finalen?
DOKUMENTAR DANSER MED DOWNS
I dokumentaren DANSER MED DOWNS vil Maria Quitzau forsøge at lære to af sine dansefans en sej dansekoreografi, som de alle tre skal fremføre på en natklub. Gennem dansen udtrykker Maria sine følelser. Og med dansen vil hun bryde med fordomme og vise at handicappede er stjerner på et dansegulv. Men Maria har aldrig undervist i dans før, og hun har heller aldrig været på et offentligt diskotek før. Så nerverne er på højkant.

DOKUMENTAR KATRINES BRYLLUP

Katrines bryllup er en mini-dokumentar om Katrine, der endelig får sin store drøm til at gå i opfyldelse, nemlig at blive gift med sin kæreste Michael. Katrine er skuespiller på Glad Teater og hun bliver ledsaget af en hjælper døgnet rundt, da hun trækker vejret gennem en respirator i halsen. Se drømmen blive til virkelig og rejsen dertil, som både byder på medvind og modstand. 
INTERVIEW BARONEN BACKSTAGE
- med Chili-Klaus
Baronen har inviteret Chilli-Klaus ind på TV Glad til en snak om, hvordan det hele startede og så skal der selvfølgelig også smages lidt på godterne. Det bliver ikke kedeligt.
Se flere Baronen Backstage her