TV GLAD 

     Her kan du se de nyeste - samt udvalgte videor fra TV-GladDOKUMENTAR MIXDOUBLE -TIL DØDEN OS SKILLER

Charlie og Pernille er badmintonmakkere. Og så er de også kærester. 

De drømmer om at vinde guld til handicapidrætsstævnet Special Olympics, men der er pludselig dukket nogle nye modstandere op, som er svære at slå. Og det kan være svært at tackle, når man som Charlie har et iltert temperament. Men heldigvis har Charlie og Pernille hinanden.

DOKUMENTAR DAN FLYTTER HJEMMEFRA
Dan har været i familiepleje siden han var otte år. Nu er han atten og parat til at flytte hjemmefra, men det er ikke uden vanskeligheder at drømmen om egen bolig bliver til.

REPORTAGE LARS MØDER NIKOLAJ COSTER-WALDAU
Radio Glad på arbejde

Se med bag kulisserne når Lars Hauberg fra Radio Glad møder verdensstjernen Nikolaj Coster-Waldau i studiet til en snak om hans skuespillerkarriere. 
DOKUMENTAR ER DU MAND UDEN KUGLER? 
Chris møder sit store idol, standup-komikeren Geo, til en omgang træning... og en snak om det, de har til fælles: At have haft testikelkræft.
PORTRÆT PEDELLERNE 
Nich og Joachim er pedeller. De er stolte af at være pedeller og de brænder for arbejdet. Men det kan også være hårdt. I dag skal Nich og Joachim på arbejde på den lokale tankstation og det viser sig at være en udfordrende opgave. Men heldigvis er Nich og Joachim et godt team.
DOKUMENTAR ER DU MAND UDEN KUGLER? 
Chris møder sit store idol, standup-komikeren Geo, til en omgang træning... og en snak om det, de har til fælles: At have haft testikelkræft.
DOKUMENTAR DANSER MED DOWNS
I dokumentaren DANSER MED DOWNS vil Maria Quitzau forsøge at lære to af sine dansefans en sej dansekoreografi, som de alle tre skal fremføre på en natklub. Gennem dansen udtrykker Maria sine følelser. Og med dansen vil hun bryde med fordomme og vise at handicappede er stjerner på et dansegulv. Men Maria har aldrig undervist i dans før, og hun har heller aldrig været på et offentligt diskotek før. Så nerverne er på højkant.
PORTRÆT DEN HEMMELIGE SKAKSPILLER
Morten Dyremose er udviklingshæmmet og arbejder i receptionen for Glad Fonden. Men der er noget, hans kollegaer ikke ved: Morten er helt vildt god til at spille skak og er lige nu med i en stor turnering, hvor han er den eneste udviklingshæmmede spiller. Mon Morten vinder finalen?
SAMFUND JAGTEN PÅ DEN GODE SAMFUNDSBORGER
Småkager til folket

Daniel er på førtidspension og har det skidt over ikke at bidrage økonomisk til samfundet. Men kan han finde andre måder at være en god samfundsborger på? I dette afsnit bager Daniel småkager til folket og forsøger at være mindre egoistisk.

PORTRÆT UVENTET KONSEKVENS

Brian får sig lidt af en overraskelse, efter at have haft et one-night stand med en gammel veninde. 
Se hvordan Brian håndterer pludselig at blive far, samtidig med, at han har en funktionsnedsættelse.