TV GLAD 

     Her kan du se de nyeste - samt udvalgte videor fra TV-GladPORTRÆT PEDELLERNE 

Nich og Joachim er pedeller. De er stolte af at være pedeller og de brænder for arbejdet. Men det kan også være hårdt. I dag skal Nich og Joachim på arbejde på den lokale tankstation og det viser sig at være en udfordrende opgave. Men heldigvis er Nich og Joachim et godt team.

SAMFUND JAGTEN PÅ DEN GODE SAMFUNDSBORGER
Småkager til folket

Daniel er på førtidspension og har det skidt over ikke at bidrage økonomisk til samfundet. Men kan han finde andre måder at være en god samfundsborger på? I dette afsnit bager Daniel småkager til folket og forsøger at være mindre egoistisk.

Se mere Jagten på den Gode Samfundsborger her
PORTRÆT DEN HEMMELIGE SKAKSPILLER
Morten Dyremose er udviklingshæmmet og arbejder i receptionen for Glad Fonden. Men der er noget, hans kollegaer ikke ved: Morten er helt vildt god til at spille skak og er lige nu med i en stor turnering, hvor han er den eneste udviklingshæmmede spiller. Mon Morten vinder finalen?

REPORTAGE MARK HØRER STJERNER

Radio Glad på arbejde


Mark Sonne er næsten blind og arbejder som reporter på Radio Glad. Han har sat sig for, at blive klogere på rummet og stjernerne. Her kan du følge ham i hans arbejde, når han interviewer astronomen Michael Quaade i Wieth-Knudsen observatoriet i Tisvildeleje. Mark håber på godt stjernevejr, for så bliver der måske mulighed for, at han selv kan få lov at se stjerner i observatoriets kikkert. Hvis altså man overhovedet kan det, når man næsten er blind?
Se mere Radio Glad på arbejde her

DOKUMENTAR KATRINES BRYLLUP

Katrines bryllup er en mini-dokumentar om Katrine, der endelig får sin store drøm til at gå i opfyldelse, nemlig at blive gift med sin kæreste Michael. Katrine er skuespiller på Glad Teater og hun bliver ledsaget af en hjælper døgnet rundt, da hun trækker vejret gennem en respirator i halsen. Se drømmen blive til virkelig og rejsen dertil, som både byder på medvind og modstand. 
DOKUMENTAR DANSER MED DOWNS
I dokumentaren DANSER MED DOWNS vil Maria Quitzau forsøge at lære to af sine dansefans en sej dansekoreografi, som de alle tre skal fremføre på en natklub. Gennem dansen udtrykker Maria sine følelser. Og med dansen vil hun bryde med fordomme og vise at handicappede er stjerner på et dansegulv. Men Maria har aldrig undervist i dans før, og hun har heller aldrig været på et offentligt diskotek før. Så nerverne er på højkant.
INTERVIEW BARONEN BACKSTAGE
- med Chili-Klaus
Baronen har inviteret Chilli-Klaus ind på TV Glad til en snak om, hvordan det hele startede og så skal der selvfølgelig også smages lidt på godterne. Det bliver ikke kedeligt.
Se flere Baronen Backstage her

REPORTAGE BLINDT FALDSKÆRMSUDSPRING 

Anna Sophie Lübeck er blind og har en drøm om at hoppe faldskærm. Tandem-master Martin Bro Andersen skal vurdere, om Anna Sophie må hoppe med eller ej. Martin har selv sprunget over 4000 spring. Men kan alle springe faldskærm? Og får Anna Sophie sit store ønske til at gå i opfyldelse? Se med her!