RADIO GLAD

- Sylvester Bjarnø

SYLVESTER BJARNØ

- Programmedarbejder på Radio Glad siden 2014Musik, fodbold, skæve eksistenser og livets skyggesider.

- Sylvesters yndlingsradioprogram er Sort søndag på P6 Beat. Når det kommer til podcasts lytter han gerne til Fup i farvandet, Fjelles fodboldfjol og Mediano.  

- På Sylvesters overarm er postnummeret ”2650” tatoveret med store tal. Sylvester er fra Hvidovre, born and raised. 
- Sylvester har et ekseptionelt opfindsomt ordforråd og en knivskarp obesrvationsevne. Når han først ruller sig ud, kan han beskrive ethvert sted, så det er 100 gange bedre at lytte til ham, end at være der selv.
Kampen om den grønne urt
Sylvester Bjarnø fra Radio Glad er taget til cannabismesse for at se hvordan det går med legalisering af hash og medicinsk cannabis. Han snakker med arrangøren, en sclerosepatient og en hashryger og så er han selv rundt på messen og prøve forskellige cannabispreperater af.

NUANCER AF SORT - En rejse i livets skyggesider

Muslim og homoseksuel - om at springe ud og stå ved sig selv
At være homoseksuel og alene om sin erkendelse, kan føles som at leve et dobbeltliv. At være muslim og homoseksuel tvinger mange til at leve et liv i skyggen. Dagens gæst har stået foran begge udfordringer. Men Abdel Aziz Mahmoud sprang ud. Først for sine venner og familie, siden for hele Danmark. Hør Abdels historie i denne udgave af Nuancer af sort.

Meningen med livet 

- giver det mening at søge efter den?

Sylvester Bjarnø har for det meste svært ved at se meningen med livet. Derfor har han inviteret filosof, Arno Victor Nielsen, i studiet, for at få svar på, hvad meningen med det hele er. Men filosoffen mener, at Sylvesters helt store problem er, at det slet ikke giver mening at søge efter svar den slags store spørgsmål.

Livet bag en røgsky

- om hashmisbrug og psykose

Sylvester Bjarnø udforsker livets skyggesider i sin programserie "Nuancer af sort". I dette afsnit er musikeren Pharfar aka Søren Schou på besøg for at snakke om den brune urt - hash. Pharfar har haft et mangeårigt forbrug, som har haft store konsekvenser for hans liv. Hjernen fungerer ikke altid helt som den skal og misbruget endte med en psykose, der har fået Pharfar til at holde nallerne væk fra den brune røg.

Når alt smuldrer og bliver til ingenting

- om angst, stress og depression
Sylvester Bjarnø udforsker livets skyggesider i sin nye programserie "Nuancer af sort". I dette afsnit får han besøg af rapperen Jakob Balthasar, til en samtale om stress, angst og depression. Jakob fortæller om at leve med en følelse af at ALT kan være ligemeget - og om hvordan han er kommet videre derfra.

JACKSTIKKET - Metal med Bjarnø


Jackstikket gør klar til COPENHELL '18
Sylvester er mere end klar til årets største metalbegivenhed: COPENHELL. Der skal både nørdes festivalprogram og bands og snakkes tegneseriefigurer med Copenhell-boss Jeppe Nissen. Gæsterne Nino og Thomas skal på festival for første gang og så har Sylvester været ude på det dystre Nørrebro og snakke med aktuelle ORM.
VIDEO Bag om Jackstikket

Sylvester Bjarnø er vært på Radio Glads metal-podcast JACKSTIKKET. Følg hans forberedelser til et interview med to af hans helte - nemlig radiovært Anders Bøtter og forsanger i Helhorse, Mikkel Larsen. 

SEXstikket

- lak, læder og heavy metal

Spænd lædervest og lakstøvler.. Der skal nemlig tales om SEX i denne udgave af Jackstikket. Sylvester har 2 gæster i studiet: Rasmina Mallek, ekspert i frækt tøj og sexudstyr, har taget en metal-pisk med i studiet og Jens "Krigsguden" Kofoed-Pihl nørder metal-tekster om gede-knepperi og læser sit eget sexdigt op.

Jackstikket 

Rasende riffs og grædende guitar
I denne omgang Jackstikket skal der bendes på strenge og slåes powerakkorder an når vært Sylvester Bjarnö undersøger alt muligt om guitaren. Han er på besøg i øvelokalet hos Magnus Knudsen fra De Høje Hæle og så kommer den garvede guitarist og pladeselskabsmand Jakob Krogholt i studiet og nørder guitar. 


Jødens blå-hvide hjerte

Sylvester Bjarnø har i Fodbold i fanhøjde besøg af tv-stjernen, rapmusikeren og AGF-fan Michael "Jøden". De taler om at komme fra Skanderborg, bo i København og holde med AGF på trods af den lange nedtur. Det handler om glæde, tristhed og loyalitet - om at cykle 22 km for at se fodbold i storbyen Århus i stedet for at holde med Silkeborg og Vejle, der lå lige rundt om hjørnet.

Fodboldtossen og operanørden
Sylvester og Anton er kolleger på Radio Glad. Sylvester er inkarneret fodboldfan. Anton er fuldstændigt forgabt i opera. De to kolleger har besluttet sig for at gøre et ærligt forsøg på at forstå hinandens passioner, selvom der umiddelbart er langt fra slagsangene på Hvidovre Stadion til arierne i Den Kongelige Opera... 

Metal møder musical

Sylvester Bjarnø og Anton Løwe Nyborg er gode venner og kollegaer på Radio Glad. Men når det kommer til musiksmag er de som nat og dag. Anton er vild med musicals og Sylvester sværger til Heavy Metal. Nu har Anton inviteret Sylvester med i Det Ny Teater, for at se musicallen "Book of Mormon", og derefter skal han med en tur på spillestedet BETA, hvor Sylvester vil præsentere ham for noget tung metal. Mon de to venner kan lære at sætte pris på hinandens musik?
LP'ens genopstandelse

Sylvester Bjarnø besøger pladedistributøren Torben Portland og musikskribent Klaus Lynggård. Begge har holdt fast i deres passion for LP'er, selv i de mørke 90ere, hvor CDerne så ud til at udkonkurrere vinylpladerne.
Sort tøj, kærlighed og metal

Sylvester Bjarnø besøger nordens største rock- og metalfestival Copenhell på Refshaleøen i København og snakker med festivalgæster, bands og metalfreaks.

Fodbold i fanhøjde

Udsendelsen handler om den aktuelle fankultur i de fire store europæiske ligaer. Sylvester Bjarnø er vært og i studiet har han besøg af forfatter Peter Grønlund, der har skrevet flere bøger om fankultur og hooliganisme, og Mads Herholdt, der er journalist og glødende Liverpool-fan. Med på telefon fra Spanien er Nicolai Lisberg, der er journalist og laver podcasten Bulibold, der omhandler den tyske Bundesliga.
Sydhavnen skal bestå

Sylvester Bjarnø møder Andrea Aagard, der hvor hun har sine rødder - i Sydhavnen. Andrea er sanger i bandet Guldregn og har forfattet en hyldestsang til hjemstavnen. De to går en tur og Andrea viser værdigfulde steder, som har en stor betydning for området, men som ikke vil bestå til evig tid.