RADIO GLAD

- Sylvester Bjarnø

SYLVESTER BJARNØ

- Programmedarbejder på Radio Glad siden 2014HEAVY METAL, NØRDERIER, SKÆVE EKSISTENSER OG LIVETS SKYGGESIDER.

- Sylvesters yndlingspodcasts er Tintin Podcast, Supersnak, "En Brøndby-fan, en AGF-fan og en FCK-fan går ind på en bar" og Vanvittige Verdenshistorier.

- På Sylvesters overarm er postnummeret ”2650” tatoveret med store tal. Sylvester er fra Hvidovre, born and raised. 

- Sylvester har et exceptionelt opfindsomt ordforråd og en knivskarp observationsevne. Når han først ruller sig ud, kan han beskrive ethvert sted, så det er 100 gange bedre at lytte til ham, end at være der selv.

SYLVESTER SØGER SIG SELV

Sylvester Bjarnøs hovede kører på højtryk. Der er et konstant tankemylder. Derfor søger han svar på, hvordan han bliver i stand til at få styr på de mange tanker, som præger hans liv - ofte i negativ retning. 

I denne udsendelse besøger han den metakognitive terapeut, Erla Højsted, der giver ham nogle forslag til at tæmme tankerne.

JACKSTIKKET - METAL MED BJARNØ


JACKSTIKKET - VIRUS WEEKEND I UNGDOMSHUSET


Sylvester Bjarnø er taget i Ungdomshuset til punkfestivalen K-Town, som i år hedder Virus Weekend. Med maske og mikrofon møder han gæster, musikere og arrangører. Og ser en masse fede punkkoncerter, selvfølgelig.


Hør alle episoder af JACKSTIKKET her

VIDEO BAG OM JACKSTIKKET


Sylvester Bjarnø er vært på Radio Glads metal-podcast JACKSTIKKET. Følg hans forberedelser til et interview med to af hans helte - nemlig radiovært Anders Bøtter og forsanger i Helhorse, Mikkel Larsen. 
NØRDERNES PARADIS
FUGLENES FORUNDERLIGE VERDEN

Husskade, Dværggås, Ringdue, Himalayasanger, Vipstjert, Landsvale og Huatin er bare nogle af de fugle nørderne kommer ind på. 
Dyreelskeren Sebastian Klein og naturvejleder Vicky Knudsen er begge vilde med fugle og er kommet i studiet for at quizze og gøre Sylvester Bjarnø klogere på de bevingede væsner.

Lyt til alle episoder af NØRDERNES PARADIS her

NUANCER AF SORT - EN REJSE I LIVETS SKYGGESIDER

MUSLIM OG HOMOSEKSUEL

- om at springe ud og stå ved sig selv

At være homoseksuel og alene om sin erkendelse, kan føles som at leve et dobbeltliv. At være muslim og homoseksuel tvinger mange til at leve et liv i skyggen. Dagens gæst har stået foran begge udfordringer. Men Abdel Aziz Mahmoud sprang ud. Først for sine venner og familie, siden for hele Danmark. Hør Abdels historie i denne udgave af Nuancer af sort.

BJARNØ UREDIGERET

- OM SOCIALE MEDIER
 
Sylvester Bjarnø har mange tanker. De flyver rundt som en hvirvelvind i hovedet på ham og danner reflektioner på reflektioner på reflektioner. Og nogen gange skal de bare ud! I "Bjarnø uredigeret" spinder han tankespind over forskellige temaer. Her handler det om de sociale medier.
 
 

FODBOLDTOSSEN OG OPERANØRDEN

Sylvester og Anton er kolleger på Radio Glad. Sylvester er inkarneret fodboldfan. Anton er fuldstændigt forgabt i opera. De to kolleger har besluttet sig for at gøre et ærligt forsøg på at forstå hinandens passioner, selvom der umiddelbart er langt fra slagsangene på Hvidovre Stadion til arierne i Den Kongelige Opera... 

METAL MØDER MUSICAL

Sylvester Bjarnø og Anton Løwe Nyborg er gode venner og kollegaer på Radio Glad. Men når det kommer til musiksmag er de som nat og dag. Anton er vild med musicals og Sylvester sværger til Heavy Metal. Nu har Anton inviteret Sylvester med i Det Ny Teater, for at se musicallen "Book of Mormon", og derefter skal han med en tur på spillestedet BETA, hvor Sylvester vil præsentere ham for noget tung metal. Mon de to venner kan lære at sætte pris på hinandens musik?