RADIO GLAD

- Sylvester Bjarnø

SYLVESTER BJARNØ

- Programmedarbejder på Radio Glad siden 2014HEAVY METAL, FODBOLD, SKÆVE EKSISTENSER OG LIVETS SKYGGESIDER.

- Sylvesters yndlingsradioprogram er Sort søndag på P6 Beat. Når det kommer til podcasts lytter han gerne til Fup i farvandet, Fjelles fodboldfjol og Mediano.  

- På Sylvesters overarm er postnummeret ”2650” tatoveret med store tal. Sylvester er fra Hvidovre, born and raised. 
- Sylvester har et ekseptionelt opfindsomt ordforråd og en knivskarp obesrvationsevne. Når han først ruller sig ud, kan han beskrive ethvert sted, så det er 100 gange bedre at lytte til ham, end at være der selv.

JACKSTIKKET - METAL MED BJARNØ


JACKSTIKKET SPILLER ROCKGUITAR


"Da da daah, da da da daaah, da da daah, dah dah..."
Deep Purples Smoke on The Waters ikoniske riff åbnede Søren Andersens øjne - og ører - for rockguitaren. Nu er han selv rockguitarist og kæmpe guitar-nørd. Sylvester Bjarnø besøger ham på Medley studiernes værksted og hører alt om racks, riffs, fede solo'er og hvem Sørens fem største guitarhelte er. Lyt med og få svaret.

Hør alle episoder af JACKSTIKKET her

VIDEO BAG OM JACKSTIKKET


Sylvester Bjarnø er vært på Radio Glads metal-podcast JACKSTIKKET. Følg hans forberedelser til et interview med to af hans helte - nemlig radiovært Anders Bøtter og forsanger i Helhorse, Mikkel Larsen. 
NØRDERNES PARADIS
TINTIN, TINTIN, TINTIN

Sylvester Bjarnø har inviteret Mads Strandberg og Lauge Hendriksen fra Tintin Podcast i studiet, for at nørde Hérgés lille belgiske reporter og hans farverige venner.

Lyt til alle episoder af NØRDERNES PARADIS her

NUANCER AF SORT - EN REJSE I LIVETS SKYGGESIDER

MUSLIM OG HOMOSEKSUEL

- om at springe ud og stå ved sig selv

At være homoseksuel og alene om sin erkendelse, kan føles som at leve et dobbeltliv. At være muslim og homoseksuel tvinger mange til at leve et liv i skyggen. Dagens gæst har stået foran begge udfordringer. Men Abdel Aziz Mahmoud sprang ud. Først for sine venner og familie, siden for hele Danmark. Hør Abdels historie i denne udgave af Nuancer af sort.

KAMPEN OM DEN GRØNNE URT

Sylvester Bjarnø fra Radio Glad er taget til cannabismesse for at se hvordan det går med legalisering af hash og medicinsk cannabis. Han snakker med arrangøren, en sclerosepatient og en hashryger og så er han selv rundt på messen og prøve forskellige cannabispræperater af.

SYDHAVNEN SKAL BESTÅ


Sylvester Bjarnø møder Andrea Aagard, der hvor hun har sine rødder - i Sydhavnen. Andrea er sanger i bandet Guldregn og har forfattet en hyldestsang til hjemstavnen. De to går en tur og Andrea viser værdifulde steder, som har en stor betydning for området - men som ikke vil bestå til evig tid.

BJARNØ UREDIGERET

- OM ENSOMHED

Sylvester Bjarnø er radiovært med meninger om stort set alt. Overvejende til den dystre side. 
Han lever i de blå nuancer, som han selv kalder det. 
Her leverer han en monolog om - at ensomhed.


FODBOLDTOSSEN OG OPERANØRDEN

Sylvester og Anton er kolleger på Radio Glad. Sylvester er inkarneret fodboldfan. Anton er fuldstændigt forgabt i opera. De to kolleger har besluttet sig for at gøre et ærligt forsøg på at forstå hinandens passioner, selvom der umiddelbart er langt fra slagsangene på Hvidovre Stadion til arierne i Den Kongelige Opera... 

METAL MØDER MUSICAL

Sylvester Bjarnø og Anton Løwe Nyborg er gode venner og kollegaer på Radio Glad. Men når det kommer til musiksmag er de som nat og dag. Anton er vild med musicals og Sylvester sværger til Heavy Metal. Nu har Anton inviteret Sylvester med i Det Ny Teater, for at se musicallen "Book of Mormon", og derefter skal han med en tur på spillestedet BETA, hvor Sylvester vil præsentere ham for noget tung metal. Mon de to venner kan lære at sætte pris på hinandens musik?