RADIO GLAD


Rasmus

RASMUS NIELSEN

- Programmedarbejder på Radio Glad siden 2017


MENNESKER, LIVSSTIL, PSYKOLOGI.
- Rasmus har en fortid som stand-up-komiker på de københavnske comedy-scener. Her gjorde Rasmus tykt grin med politikere, kendisser og - ikke mindst - sig selv.

- Rasmus elsker radio, der går tæt på mennesker og hvor intervieweren tør tage chancer. Han holder f.eks. meget af ”Det næste kapitel” og "Lund og Løkke".

- Rasmus er meget interesseret i psykologi. Han undres over hvorfor nogle mennesker er psykisk robuste og andre er mere skrøbelige. Han er også evigt fascineret af mysteriet om samspillet mellem mænd og kvinder.


HANDICAPSEKTOREN

Rasmus Nielsen stiller skarpt på landets handicaporganisationer anno 2020.
Hvad er lykkedes? Hvilke udfordringer står de overfor? Og hvad skal der til, for at fremtiden bliver bedre?

Du kan møde Heidi Thamestrup fra Landsforeningen Autisme, Mogens Wiederholt fra CP Danmark, Majbritt Tobberup fra Høreforeningen, Klaus Høm fra Scleroseforeningen, Anni Sørensen fra LEV, Ask Abildgaard fra Dansk Blindesamfund og Pernille Baungaard fra Foreningen For Lige Vilkår.

GOD FORNØJELSE!

RASMUS & DE INSPIRERENDE KVINDER

EN GOD FORÆLDRE - HVAD ER DET?

Rasmus Nielsen interviewer forfatter og familieterapeut LotusTurèll. Rasmus vil vide, hvordan han kan blive en god forældre for sit barn. Hør Lotus Turèlls svar på det store spørgsmål i dette interview.
MED HJUL OG HJERTE

Kærlighed, maskulinitet og selvtillid er nogle størrelser alle mænd bokser med. Men hvordan er det, når man er også har et fysisk handicap?

Thomas Borghus levede et hæsblæsende liv som musiker, da han hopper på hoved i en sø, brækker nakken og ender i kørestol.
Rasmus Nielsen er født med spastisk lammelse og har været afhængig af et par hjul, siden han var helt lille.

Hør hvordan ulykken ændrer Thomas liv, hvordan han genfinder sin selvtillid og hvordan han møder sin kone Iphy.

HJÆLP, MIN KÆRESTE HAR FÅET EN HJERNESKADE


Hvad sker der med et parforhold når den ene pludselig får en hjerneskade? Forsvinder gnisten og initiativet? Kan man overhovedet genkende hinanden efter sådan en ulykke? 
Radio Glads Rasmus Nielsen taler med forfatteren til bogen "Sex, kærlighed og en hjerne der er gået i stykker", Susan Søgaard.

EN SKOLEREJSE MED CEREBRAL PARESE
Sigrid har cerebral parese (også kaldet CP). Det er et fysisk handicap som gør at hun må bruge en rollator til at komme rundt i sin hverdag.
Fra børnehaven og hele vejen op gennem hendes skole- og uddannelse har Sigrid mødt masser af udfordringer, bl.a. fordomme og forestillinger fra omverdenen om at gå i skole med et handicap.
Lyt med når Sigrid tager Radio Glads Rasmus Nielsen, der også har CP, med på en rejse gennem sin skole- og uddannelsestid.


MIT LIV MED TROMMENE TICS

Radio Glads reporter Rasmus Nielsen portrætterer i denne udsendelse den unge trommeslager og fotograf, Andrei Thustrup Petersen. Andrei startede sit liv på et børnehjem i Rumænien, og bor i dag med sine adoptivforældre i Sakskøbing. Hans liv er fuld af lyde - trommerytmer, tegnerseriestemmer og lydtics, der følger med hans tourettes syndrom. 

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

InstagramREGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her