RADIO GLAD


Rasmus

RASMUS NIELSEN

- Programmedarbejder på Radio Glad siden 2017


MENNESKER, LIVSSTIL, PSYKOLOGI.
- Rasmus har en fortid som stand-up-komiker på de københavnske comedy-scener. Her gjorde Rasmus tykt grin med politikere, kendisser og - ikke mindst - sig selv.
- Rasmus elsker radio, der går tæt på mennesker og hvor intervieweren tør tage chancer. Han holder f.eks. meget af ”Det næste kapitel” med Iben Maria Zeuthen.

- Rasmus er meget interesseret i psykologi. Han undres over hvorfor nogle mennesker er psykisk robuste og andre er mere skrøbelige. Han er også evigt fascineret af mysteriet om samspillet mellem mænd og kvinder.


RASMUS MØDER TWERK QUEEN
Rasmus Nielsen er vild med inspirerende kvinder. Og sådan én har han fundet i Louise Kjølsen aka. Twerk Queen, som blandt andet står bag bogen Ludermanifestet og har en af Danmarks bedst kendte numser. De taler blandt andet om selvstændighed, feminisme og hvordan det er at skille sig ud i et strømlinet samfund.

EN GOD FORÆLDRE - HVAD ER DET?

Rasmus Nielsen interviewer forfatter og familieterapeut LotusTurèll. Rasmus vil vide, hvordan han kan blive en god forældre for sit barn. Hør Lotus Turèlls svar på det store spørgsmål i dette interview.

MIT LIV MED TROMMENE TICS

Radio Glads reporter Rasmus Nielsen portrætterer i denne udsendelse den unge trommeslager og fotograf, Andrei Thustrup Petersen. Andrei startede sit liv på et børnehjem i Rumænien, og bor i dag med sine adoptivforældre i Sakskøbing. Hans liv er fuld af lyde - trommerytmer, tegnerseriestemmer og lydtics, der følger med hans tourettes syndrom. 

EN SKOLEREJSE MED CEREBRAL PARESE
Sigrid har cerebral parese (også kaldet CP). Det er et fysisk handicap som gør at hun må bruge en rollator til at komme rundt i sin hverdag.
Fra børnehaven og hele vejen op gennem hendes skole- og uddannelse har Sigrid mødt masser af udfordringer, bl.a. fordomme og forestillinger fra omverdenen om at gå i skole med et handicap.
Lyt med når Sigrid tager Radio Glads Rasmus Nielsen, der også har CP, med på en rejse gennem sin skole- og uddannelsestid.


RASMUS MØDER SISSE FJELDSTED RASMUSSEN

Det er ikke kvinder, der er flest af på toppen i det danske erhvervsliv. Det er stadig et mandsdomineret område. Men chefen i STARK GROUP hedder Sisse Fjelsted Rasmussen (under disse optagelser var hun chef for STG) og hun har, sideløbende med børn og familie, taget turen hele vejen til toppen. 

Hvordan var ruten og hvad koster turen? Det finder Rasmus ud af, da han besøger Sisse på hendes kontor i Søborg.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

InstagramREGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her