RADIO GLAD
- de originales taleradio

I ROLLEN SOM SKUESPILLER 

- med Farshad Kholghi


Der bliver grinet en hel del i denne udgave af I rollen som skuespiller. Farshad Kholghi elsker nemlig at klovne og få andre mennekser til at grine. Men bag smilet lurer tårerne. Han lærte allerede som barn i Iran at alvor og humor går hånd i hånd og i dag starter han altid sin satire med at mærke efter, hvor det gør allermest ondt. Hold på hat og briller; her kommer festfyrværkeriet Farshad Kholghi.

NØRDERNES PARADIS
Modeltog


Der skal nørdes koblingstyper, skinner, lokomotiver og jernbaner i miniaturestørrelse, når Sylvester Bjarnø i dette afsnit af Nørdernes Paradis besøger Roskilde Model Jernbane Forening. 
Mød formand Flemming og næstformand Torben, som hver tirsdag aften samles i en kælder på en hemmelig adresse med andre togentussiaster for at være sammen om interessen for modeltog.

JUL I RECEPTIONEN 3:3

Slutter af med en smuk julebuket til jer


Receptionen dufter for sidste gang af gløgg og dine værter er stadig Sylvester Bjarnø og Mark Sonne.
Gæsterne er youtuber Benjamin Jönsson, ER DU SUNSHINE-vært Mathias Helt og vores egen italienske kok Davide. 
Derudover bliver der dyrket venskab over Andrea Bocelli og uddelt julegaver. Der bliver drukket Belgisk julebryg med øllets førstemand Carsten Berthelsen og så kommer der et ungdomskor og runder det hele af.
Fra alle os til alle jer ❤️
KLIMAKRISEN KRADSER

Daniel Rye er kendt for at have været gidsel hos Islamisk Stat, men nu er han aktuel med fotobogen “Mens vi venter”. 
Bogen er et portræt af en familie i Malawi, der lever med klimaforandringerne helt tæt på, hvor skiftevis storm og tørke truer familiens eksistensgrundlag. 

Lyt med og hør, hvad det vil sige at arbejde dokumentarisk, hvorfor det er sværere at sælge historien om klimakrisen end om krig, men også hvordan de to ting hænger sammen.
RASMUS MØDER ZISSEL
Rasmus møder radioproducer Zissel Astrid Kjertum-Mohr til en snak om deres fælles passion for taleradio. Hør hvordan Zissel startede på Radio24syv efter en offentlig jobsamtale, hvorfor det er vigtigt med god satire og hvordan man pludselig havner på Haiti med Jørgen Leth ved sin side.

ANTONS ETNISKE HJØRNE

- med balkanmusiker Bjonko

Anton får besøg af den dansk-makedonske musiker Bjonko. De får sig en snak om, hvordan musikken er kommet til Danmark, hvordan den har udviklet sig og hvordan fremtiden ser ud for balkanmusikken. Og så er der livemusik i studiet, så ruderne dugger, kinderne bliver røde og øjnene våde.
JACKSTIKKET SPILLER ROCKGUITAR
"Da da daah, da da da daaah, da da daah, dah dah..."
Deep Purples Smoke on The Waters ikoniske riff åbnede Søren Andersens øjne - og ører - for rockguitaren. Nu er han selv rockguitarist og kæmpe guitar-nørd. Sylvester Bjarnø besøger ham på Medley studiernes værksted og hører alt om racks, riffs, fede solo'er og hvem Sørens fem største guitarhelte er. Lyt med og få svaret.
BLIND PÅ TOPPEN AF KILIMANJARO

Over en kold øl på savannen i Kenya med udsigt til Afrikas højeste bjerg beslutter Sven Mogensen sig for at prøve kræfter med Kilimanjaro. Der er bare lige det at Kilimanjaro ligger 5.895 meter over havets overflade, og at halvdelen af de ca. 25.000, der hvert år prøver at nå toppen må opgive pga. højdesyge. Og så har Sven Mogensen den ekstra udfordring med i bagagen at han er blind. 

Mark Sonne har besøgt Sven i hans hjem i Greve for at høre hvordan man forbereder - og ikke mindst gennemfører en rejse, hvor hvert skridt man tager kræver nøje instruktion - og hvordan udsigten fra toppen så var!
SLAGET VED THERMOPYLÆ

I denne udgave af Historie Med Hauberg skal du høre om ét af historiens mest berømte slag; Slaget ved Thermopylæ.
Vi skal lige knap 2.500 år tilbage i tiden, hvor den frygtede persiske hær er i færd med at erobre nyt land til deres mægtige rige. Over 100.000 persere marcherer mod de græske bystater, der kun kan samle omkring 7.000 mænd. Men på grund af deres fordelagtige position i det smalle Thermopylæ-pas holder den græske koalitionshær stand. De bliver dog forrådt af én af deres egne, og selvom nederlaget er uundgåeligt forsvarer Spartas Kong Leonidas og hans 300 mænd positionen til det sidste.
                      
                 
ANTON OG OPERAEN
- med Freja Eva Lockenwitz

Anton har inviteret operasangerinde Freja Eva Lockenwitz i studiet for at snakke om deres fælles passion for Bizets opera Carmen. For udover at elske operaen har Freja Eva selv spillet rollen som Carmen på Opera Hedeland. Lyt med og hør både Maria Callas og Freja Evas fortolkning af Carmens smukke arie Habanera.
ENSOMHED

I programmet sætter Mark Sonne fokus på ensomhed.
Han har inviteret Turid fra Landsforeningen LEV og Signe, der har været med til at udvikle venskabsapp'en VI ER VENNER i studiet for at give deres bud på, hvordan man kommer ensomhed blandt handicappede til livs. 
HUMLE I TUDEN
ØLFESTIVAL 2019

For tredje år i træk mødes øl-guru Carsten Berthelsen og den altid tørstige øl-entusiast Lars Hauberg til et af årets store begivenheder; Ølfestival 2019 i Lokomotivværkstedet.

Der bliver smagt på lækre øl, hygget og fortalt historier om blandt andet hjemmebryggere og hvordan man parrer nyt og gammelt gær for at skabe det perfekte øl.

ANTON OG BALLETTEN 

MED IDA PRAETORIUS

Findes den perfekte balletsko? Hvor mange timer danser hun om dagen? Og hvad kigger hun efter i sin dansepartners øjne? Få svarene når Anton Løwe har ballerina fra det Kgl. Teater Ida Praetorius i studiet, til en snak om musik og ballet.
MED HJUL OG HJERTE

Kærlighed, maskulinitet og selvtillid er nogle størrelser alle mænd bokser med. Men hvordan er det, når man er også har et fysisk handicap?

Thomas Borghus levede et hæsblæsende liv som musiker, da han hopper på hoved i en sø, brækker nakken og ender i kørestol.
Rasmus Nielsen er født med spastisk lammelse og har været afhængig af et par hjul, siden han var helt lille.

Hør hvordan ulykken ændrer Thomas liv, hvordan han genfinder sin selvtillid og hvordan han møder sin kone Iphy.
VI ❤️ TINTIN
Sylvester har inviteret Mads Strandberg og Lauge Hendriksen fra Tintin Podcast i studiet, for at nørde Hérgés lille belgiske reporter og hans farverige venner.

P O D C A S T 


DU KAN FINDE ALLE VORES PODCASTSERIER I DIN FORETRUKNE PODCAST APP, PÅ SPOTIFY OG I ITUNES


SØG PÅ RADIO GLAD  ELLER GÅ DIREKTE TIL : SPREAKER 

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

Sylvester profil

SYLVESTER BJARNØ

Musik, nørderier, fodbold og skæve eksistenser. 


RASMUS NIELSEN


Mennesker, livsstil og psykologi


Lyt til Rasmus udsendelser

LARS 

HAUBERG

Øl, skuespillere, historie, whisky mm.


Lyt til Lars programmer her
HVEM ER VI?

Radio Glad

RADIO GLAD ER SKÆV KULTURRADIO MED MARKANTE VÆRTER. 

VI LAVER PODCASTS OM ALT FRA OPERA OG ØL TIL HEAVY METAL OG BLINDES UDFORDRINGER.


RADIO GLAD ER KVALITETSRADIO PRODUCERET AF RADIOFOLK MED FORSKELLIGE FUNKTIONSNEDSÆTTELSER.KONTAKT RADIO GLAD:

MAIL: trine.bl@tv-glad.dkTV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

InstagramREGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her