RADIO GLAD
- de originales taleradio

Glædelig Jul!

Radio Glad Aabenraa er i julehumør, og tager rundt i landet for at finde julehyggen.
I dette første program er vi i Den Gamle By i Århus.
Mark Sonne kigger på stjerner 
- På Planetariet
I 3. afsnit af serien "Mark Sonne kigger på stjerner" er Mark taget på Planetariet for at snakke med astrofysiker Mikkel Kristensen om, hvordan stjernehimmelen ser ud. Mark er svagtseende, og har derfor svært ved selv at opleve stjernerne på himmelen, så Mikkel Kristensen har fundet på en alternativ måde at præsentere stjernebillederne for Mark.

Livet bag en røgsky

- om hashmisbrug og psykose

Sylvester Bjarnø udforsker bagsiden af medaljen ved at være menneske i sin programserie "Nuancer af sort". I dette afsnit er musikeren Pharfar aka Søren Schou på besøg for at snakke om den brune urt - hash. Pharfar har haft et mangeårigt forbrug, som har haft store konsekvenser for hans liv. Hjernen fungerer ikke altid helt som den skal og misbruget endte med en psykose, der har fået Pharfar til at holde nallerne væk fra den brune røg.

Anton og operaen - med Palle Knudsen

Anton har besøg af operasangeren Palle Knudsen. De to snakker om Palles vej til at blive operasanger – om hvorfor han som ung valgte at blive bankmand – og hvordan han siden vendte tilbage til operaen. Derudover lytter Palle og Anton til en masse opera, og diskuterer hvad god opera er for dem – for selvom de begge elsker den gamle kunstart, er det ikke nødvendigvis de samme sangere og arier, som får Anton og Palles hjerter til at banke.

Ild, energi og totalteater

Sylvester Bjarnø inviterer Mikkel Vad Larsen fra Helhorse og Tobias Roar Lind Rasmussen fra Redwood Hill i studiet til en snak om scenshows. Ifølge Sylvester Bjarnø mester både Tobias og Mikkel at give sceneshows, som man kan blive høj af, helt uden at tage stoffer. I programmet kan man desuden hører, hvilke metalbands der, ifølge de to musikere, leverer de allervildeste shows.

I rollen som skuespiller - Nikolaj Coster-Waldau


Lars Hauberg har brugt 3 år på at indfange en af de danske skuespillere, der er mest kendt i hele verden - nemlig Nikolaj Coster-Waldau. Hans rolle som Jamie Lannister i verdenssuccesen Game of Thrones har gjort ham til en travl mand i filmbranchen gennem de sidste 6 år. I dette portræt af Coste-Waldau spoler Hauberg dog tiden tilbage og vi hører både om bardomsdrømme, klamydia og debuten på det store lærred i kultfilmen Nattevagten.

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?


Radio Glad er reportager, liveudsendelser og lækre lydfortællinger. Radio Glad er opera, øl, hård rock og politik. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af udviklingshæmmede.


Kontakt Radio Glad:

Mail: mira.gk@tv-glad.dk

Telefon: 23478523

PODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Greatest

Lyt til vores bedste udsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Greatest". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

Instagram