RADIO GLAD
- de originales taleradio

HUMLE I TUDEN
ØLFESTIVAL 2019

For tredje år i træk mødes øl-guru Carsten Berthelsen og den altid tørstige øl-entusiast Lars Hauberg til et af årets store begivenheder; Ølfestival 2019 i Lokomotivværkstedet.

Der bliver smagt på lækre øl, hygget og fortalt historier om blandt andet hjemmebryggere og hvordan man parrer nyt og gammelt gær for at skabe det perfekte øl.


I ROLLEN SOM SKUESPILLER 
-med Henrik Prip
Henrik Prip har stammet hele sit liv, men når han står på scenen eller foran kameraet gør han det ikke. Prip har spillet med i alt fra soldaterkomedier til prisvindende dogmefilm. Han har haft intet mindre end 16 roller i det samme teaterstykke og spillet med i - indtil videre - 27 forskellige tv-serier. Lars Hauberg har inviteret ham i studiet til en 'walk down the memory lane'. Lyt med og find ud af hvad Prips gennembrudsrolle var - og hvor kendt han egentlig er.
BJARNØ UREDIGERET

Sylvester Bjarnø er radiovært med meninger om stort set alt. Overvejende til den dystre side. Han lever i de blå nuancer, som han selv kalder det. Her leverer han en monolog om månedens tema på Glad, nemlig at blive voksen.
RADIO GLAD LIVE

Radio Glad sender et udvalg af vores faste podcasts foran et live publikum.
Du kan møde Jens Mortensen fra Brew Pub, der smager øl med Lars Hauberg fra HUMLE I TUDEN.
Anton Løwe Nyborg får besøg af operasanger Sofie Elkjær i podcasten ANTON OG OPERAEN.
JACKSTIKKETS Sylvester Bjarnø hylder Sort Søndag med radiovært Anders Bøtter og så kommer knallertklubben Kragerne forbi...
MED HJUL OG HJERTE

Kærlighed, maskulinitet og selvtillid er nogle størrelser alle mænd bokser med. Men hvordan er det, når man er også har et fysisk handicap?

Thomas Borghus levede et hæsblæsende liv som musiker, da han hopper på hoved i en sø, brækker nakken og ender i kørestol.
Rasmus Nielsen er født med spastisk lammelse og har været afhængig af et par hjul, siden han var helt lille.

Hør hvordan ulykken ændrer Thomas liv, hvordan han genfinder sin selvtillid og hvordan han møder sin kone Iphy.

COPENHELL 2019

For 10. gang i træk lægger Refshaleøen grund til årets metal-event; COPENHELL! For Sylvester Bjarnø er det årets højdepunkt og han står klar med mikrofon, håndtegn, headbang og alt hvad der dertil hører. Du kan blandt andet hører Baest synge Gitte Hænning, få fif til at se godt ud på scenen fra de flotte fyre i Slægt og hører hvilket koncertpublikum, der er de bedste, i følge norske Kvelertak!

GLAD 20 ÅR 3:3
LOKALE GLADKRÆFTER

I tredje og sidste afsnit skal du med en tur på det Glade Danmarkskort. Vi skal besøge lokalafdelingerne i Esbjerg, Aabenraa, Ringsted og Glad Zoo i Lintrup, hvor medarbejderne fortæller, hvad de laver, og hvad der gør dem stolte.

JUDO FOR BLINDE


Radio Glads reporter Mark Sonne, er taget ud for at se nærmere på judo, som er blevet en meget poplulær sport for blinde. Mød Mehtap og hendes venner, mens de laver rullefald og udforsker judoens spændende kampteknikker.

NØRDERNES PARADIS 

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES


To voksne mænd nørder barndommens fascination, af de fire grønne mutant-skildpadder, med en glæde og begejstring, så selv Michaelangelo ville rødme. 
Der bliver nørdet til den store pepperonipizza med sjældne klip, tegnerserieblade, insider viden og Danmarks (vist nok) eneste Ninja Turtles-tegner.
ANTONS ETNISKE HJØRNE

Anton har været forbi Klaverfabrikken i Hillerød for at høre det tjekkiske band BraAgas. De fire kvinder fra Prag spiller worldmusic med elementer fra oldtids- og middelaldermusik og blander på den måde gamle og moderne instrumenter. Vi skal på en musikalsk rundtur i Centraleuropa med afstikkere til blandt andet Spanien og Balkan.

P O D C A S T 


DU KAN FINDE ALLE VORES PODCASTSERIER I DIN FORETRUKNE PODCAST APP, PÅ SPOTIFY OG I ITUNES


SØG PÅ RADIO GLAD  ELLER GÅ DIREKTE TIL : SPREAKER 

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?

Radio Glad

RADIO GLAD ER SKÆV KULTURRADIO MED MARKANTE VÆRTER. 

VI LAVER PODCASTS OM ALT FRA OPERA OG ØL TIL HEAVY METAL OG BLINDES UDFORDRINGER.


RADIO GLAD ER KVALITETSRADIO PRODUCERET AF RADIOFOLK MED FORSKELLIGE FUNKTIONSNEDSÆTTELSER.KONTAKT RADIO GLAD:

MAIL: trine.bl@tv-glad.dkTV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

InstagramREGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her