RADIO GLAD
- de originales taleradio

Talesynteser
- mellem menneske og maskine
Mark Sonne undersøger talesyntesen og dens mange stemmer. Til at hjælpe ham med det, har han fået direktør fra Dictus Jens Kjærum i studiet. Sammen dykker de ned i talesyntesernes fortid og fremtid.

Mark Sonne kigger på stjerner
-Med astrolog Cathrin Oppenheim
Fjerde og sidste afsnit i serien Mark Sonne kigger på stjerner. I dette afsnit er Mark taget ind på Danmarks ældste astrologiskole for at blive klogere på planeterne baner og sit eget stjernetegn. Astrolog Catrin Oppenheim lægger horoskopet.
Martin Brygmann forulempet i Aabenraa

Martin Brygmann starter lige straks på sin turné rundt i landet, sammen med bl.a DR underholdningsorkesteret.
Han lagde sin vej forbi Radio Glads studie i Aabenraa, for at få en snak med Poul Pelle, som havde luret at Martin kommer til at mangle en duetpartner til Jesus & Josefine-sangen, derfor blev Brygmann udsat for Pelles "skønsang".
Heldigvis har Martin Brygmann allerede fundet en til at synge med, og hun var også med i studiet.

Brølende, stemmebåndsklaprende GROWL


Growling er en sangteknik og en måde at bruge stemmen på, som deler vandene. I dette program, kan du blive klogere på, hvad growling er og hvordan de forskellige teknikker fungerer. Sylvester Bjarnø har besøg af to kompetente forsangere, Esse fra Hatesphere og Andreas fra Cabal, der snakker om diciplinen at growle.

Mit liv med trommende tics

Radio Glads reporter Rasmus Nielsen portrætterer i denne udsendelse den unge trommeslager og fotograf, Andrei Thustrup Petersen. Andrei startede sit liv på et børnehjem i Rumænien, og bor i dag med sine adoptivforældre i Sakskøbing. Hans liv er fuld af lyde - trommerytmer, tegnerseriestemmer og lydtics, der følger med hans tourettes syndrom. 
Mark Sonne kigger på stjerner 
- På Planetariet
I 3. afsnit af serien "Mark Sonne kigger på stjerner" er Mark taget på Planetariet for at snakke med astrofysiker Mikkel Kristensen om, hvordan stjernehimmelen ser ud. Mark er svagtseende, og har derfor svært ved selv at opleve stjernerne på himmelen, så Mikkel Kristensen har fundet på en alternativ måde at præsentere stjernebillederne for Mark.

Livet bag en røgsky

- om hashmisbrug og psykose

Sylvester Bjarnø udforsker bagsiden af medaljen ved at være menneske i sin programserie "Nuancer af sort". I dette afsnit er musikeren Pharfar aka Søren Schou på besøg for at snakke om den brune urt - hash. Pharfar har haft et mangeårigt forbrug, som har haft store konsekvenser for hans liv. Hjernen fungerer ikke altid helt som den skal og misbruget endte med en psykose, der har fået Pharfar til at holde nallerne væk fra den brune røg.

Anton og operaen - med Palle Knudsen

Anton har besøg af operasangeren Palle Knudsen. De to snakker om Palles vej til at blive operasanger – om hvorfor han som ung valgte at blive bankmand – og hvordan han siden vendte tilbage til operaen. Derudover lytter Palle og Anton til en masse opera, og diskuterer hvad god opera er for dem – for selvom de begge elsker den gamle kunstart, er det ikke nødvendigvis de samme sangere og arier, som får Anton og Palles hjerter til at banke.

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?


Radio Glad er reportager, liveudsendelser og lækre lydfortællinger. Radio Glad er opera, øl, hård rock og politik. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af udviklingshæmmede.


Kontakt Radio Glad:

Mail: mira.gk@tv-glad.dk

Telefon: 23478523

PODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Greatest

Lyt til vores bedste udsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Greatest". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

Instagram