RADIO GLAD
- de originales taleradio

I rollen som skuespiller - Anette Støvelbæk
I denne udgave af I Rollen Som Skuespiller har Lars Hauberg fået besøg af skuespilerinden Anette Støvelbæk, der fortæller om sin travle karriere hvor hun bl.a. spiller over for sin egen søn i den populære tv-serie Badehotellet.
BJARNØ UREDIGERET - OM SPORT

Sylvester Bjarnø er radiovært med meninger om stort set alt. Overvejende til den dystre side.
Han lever i de blå nuancer, som han selv kalder det.
Her leverer han en fem minutter lang monolog om sport.

ANTONS ETNISKE HJØRNE

Anton har været forbi Klaverfabrikken i Hillerød for at høre det tjekkiske band BraAgas. De fire kvinder fra Prag spiller worldmusic med elementer fra oldtids- og middelaldermusik og blander på den måde gamle og moderne instrumenter. Vi skal på en musikalsk rundtur i Centraleuropa med afstikkere til blandt andet Spanien og Balkan.
HUMLE I TUDEN - PÅ BREW BUP 

Lars Hauberg er på besøg hos Jens i hans restaurant og ølbryggeri Brew Pub. 
Lars og Jens nørder ølproduktion helt ned i mindste gær-detalje og Lars bliver drukket under bordet i hans 12% Quardrouble.  
COPENHAGEN COMICS, 2019

Sylvester Bjarnøs nye programserie Nørdernes Paradis debuterer på messen Copenhagen Comics, for nu skal der nørdes tegneserier.

Mød blandt andet den danske Anders And-tegner Freddy Milton og arrangøren af messen, Anthony Verniere Jr.    
HANNAHS HISTORIE

Pernille befinder sig pludselig i et kompliceret venskab over nettet. Hendes engelske rejsekammerat, den sjove og indtagende Hannah, er kommet i problemer og det bliver kun værre og værre. Men hvor godt kender Pernille egentlig Hannah? Det skal hun til at finde ud af da hun flyver afsted til London for at mødes med hende... 
JACKSTIKKET RUNGER AF 80'ERNE!

I et 80'er øvelokale går strømmen fordi der bliver headbanget for vildt og på et hotel i nærheden løber det nyopstartede band Metallica fra en brunch-regning på 25.000 kr. Sylvester Bjarnø tager Jackstikkets lyttere med over 30 år tilbage i tiden til dengang hvor håret var højt, rumklangen stor og guitarsoloerne lange. 
BLIND FOR EN DAG

Kristine Sloth er blogger og har over 200.000 følgere på YouTube. Kristine kan godt lide udfordringer og kaster sig ud i at være blind for en dag. Det laver hun en lille film om - og den ser Mark Sonne. Mark Sonne lever selv med et stærkt synshandicap og filmen sætter en masse tanker i gang, så han inviterer Kristine i studiet til en snak om hendes eksperiment.

HISTORIE MED HAUBERG - ILIADEN

Storslåede helte, kloge gudinder og blodige kampe om magt og ære. Iliaden har det hele! 
Her fortæller cand. mag. i klassisk græsk Stefan Bang om Homers storværk, der skildrer den trojanske krig og alle dens skæbner.

ANTON OG OPERAEN 

- KASPER HOLTEN

Denne gang har Anton Løwe Nyborg været på besøg i Skuespilhuset og fået en snak med Det Kongelige Teaters chef Kasper Holten. De taler om Kaspers karriere, hans nye bog og deres store fælles passion for opera.

RASMUS MØDER TWERK QUEEN

Rasmus Nielsen er vild med inspirerende kvinder. Og sådan én har han fundet i Louise Kjølsen aka. Twerk Queen, som blandt andet står bag bogen Ludermanifestet og har en af Danmarks bedst kendte numser. De taler blandt andet om selvstændighed, feminisme og hvordan det er at skille sig ud i et strømlinet samfund.

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?

Radio Glad


Radio Glad er skæv kulturradio med markante værter. Vi laver podcasts om alt fra opera og øl til heavy metal og fitness. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af radiofolk med forskellige funktionsnedsættelser.Kontakt Radio Glad:

Mail: trine.bl@tv-glad.dkPODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

HUMLE I TUDEN

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

BLIND PÅ JOB

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

SKUESPILLERE

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

DOKUMENTAR OG LYDFORTÆLLINGER

Lyt til vores bedste dokumentarer og enkeltudsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Dokumentar og Lydfortællinger". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

InstagramREGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her