RADIO GLAD
- de originales taleradio

Antons Etniske Hjørne
Anton har været forbi Klaverfabrikken i Hillerød for at høre det tjekkiske band BraAgas. De fire kvinder fra Prag spiller worldmusic med elementer fra oldtids- og middelaldermusik og blander på den måde gamle og moderne instrumenter. Vi skal på en musikalsk rundtur i Centraleuropa med afstikkere til blandt andet Spanien og Balkan.
Blind for en dag
Kristine Sloth er blogger og har over 200.000 følgere på YouTube. Kristine kan godt lide udfordringer og kaster sig ud i at være blind for en dag. Det laver hun en lille film om - og den ser Mark Sonne. Mark Sonne lever selv med et stærkt synshandicap og filmen sætter en masse tanker i gang, så han inviterer Kristine i studiet til en snak om hendes eksperiment.
Historie med Hauberg
Iliaden
Storslåede helte, kloge gudinder og blodige kampe om magt og ære. Iliaden har det hele! 
Her fortæller cand. mag. i klassisk græsk Stefan Bang om Homers storværk, der skildrer den trojanske krig og alle dens skæbner.
I rollen som skuespiller
Lars Hauberg har besøg af Alex Høgh Andersen som er aktuel i den amerikanske gigant-serie "Vikings" der hitter i hele verden. Alex spiller den vrede og forpinte Ivar Benløs der er søn af vikingehøvdingen Ragnar og - som navnet siger - ikke kan gå på sine ben, men må slæbe sig hen af gulvet ved hjælp af to skarpe dolke, som han hidsigt jager ned i jorden. Alex fortæller om de mange udfordringer i sit arbejde. Om kampe og glæder - og om hvordan det hele startede med Eventyrteateret og mors gode råd.
Jagten på det gode julehumør
Anton og Sylvester er gode venner, men de deler ikke alt. 
Anton elsker julen, Sylvester hader den.
Det har Anton dog tænkt sig at ændre på, så han har inviteret Sylvester med i Tivoli i forsøget på at finde det gode julehumør til sin ven.
Kage og hævi metal på SLEM-fest 2018

Sylvester har headbanget sig vej til årets SLEM-metalfest, arrangeret af ungdomsklubben for udviklingshæmmede, La Vuk. Her snakker han med arrangører, frivillige kage- og tshirtsælgere og Mads fra aftenens hovednavn, nemlig powermetalbandet Seven Thorns.

Rasmus møder Sisse Fjeldsted Rasmussen

Det er ikke kvinder, der er flest af på toppen i det danske erhvervsliv. Det er stadig et mandsdomineret område. Men chefen i STARK GROUP hedder Sisse Fjelsted Rasmussen (under disse optagelser var hun chef for STG) og hun har, sideløbende med børn og familie, taget turen hele vejen til toppen. Hvordan var ruten og hvad koster turen? Det finder Rasmus ud af, da han besøger Sisse på hendes kontor i Søborg.
I rollen som skuespiller 
med Claes Bang
Dagens gæst er hot stuff for tiden. Ikke kun i Danmark og Tyskland, hvor han har en rimelig god karriere. Han har nemlig vundet en European Film Award, for sin rolle som kuratoren Christian i The Square og det gav ham hele verdenens bevågenhed. I disse dage indspiller han blandt andet film med rocklegenden Mick Jagger. 

Navnet er Claes Bang og han er gæst hos Lars Hauberg i denne udgave af I rollen som skuespiller.

SEXstikket 
- lak, læder og heavy metal
Spænd lædervest og lakstøvler.. Der skal nemlig tales om SEX i denne udgave af Jackstikket. Sylvester har 2 gæster i studiet: Rasmina Mallek, ekspert i frækt tøj og sexudstyr, har taget en metal-pisk med i studiet og Jens "Krigsguden" Kofoed-Pihl nørder metal-tekster om gede-knepperi og læser sit eget sexdigt op.
Anton og Operaen
- med Kasper Holten
Denne gang har Anton Løwe Nyborg været på besøg i Skuespilhuset og fået en snak med Det Kongelige Teaters chef Kasper Holten. De taler om Kaspers karriere, hans nye bog og deres store fælles passion for opera.
Rasmus møder Twerk Queen
Rasmus Nielsen er vild med inspirerende kvinder. Og sådan én har han fundet i Louise Kjølsen aka. Twerk Queen, som blandt andet står bag bogen Ludermanifestet og har en af Danmarks bedst kendte numser. De taler blandt andet om selvstændighed, feminisme og hvordan det er at skille sig ud i et strømlinet samfund.

Metal møder musical

Sylvester Bjarnø og Anton Løwe Nyborg er gode venner og kollegaer på Radio Glad. Men når det kommer til musiksmag er de som nat og dag. Anton er vild med musicals og Sylvester sværger til Heavy Metal. Nu har Anton inviteret Sylvester med i Det Ny Teater, for at se musicallen "Book of Mormon", og derefter skal han med en tur på spillestedet BETA, hvor Sylvester vil præsentere ham for noget tung metal. Mon de to venner kan lære at sætte pris på hinandens musik?

Humle i tuden 

Lars Hauberg har sat rocksanger - og biolog - Johan Olsen stævne på et af Frederiksbergs legendariske værtshuse; Vinstue 90 på Gammel Kongevej.
Hør blandt andet hvordan kulsyrerholdigt øl kan påvirke dine prutter og hvorfor Johan mener at alle bør have et stamværtshus.


RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?

Radio Glad


Radio Glad er skæv kulturradio med markante værter. Vi laver podcasts om alt fra opera og øl til heavy metal og fitness. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af radiofolk med forskellige funktionsnedsættelser.Kontakt Radio Glad:

Mail: trine.bl@tv-glad.dkPODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Dokumentar og lydfortællinger

Lyt til vores bedste dokumentarer og enkeltudsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Dokumentar og Lydfortællinger". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

InstagramREGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her