RADIO GLAD
- de originales taleradio

Metal møder musical

Sylvester Bjarnø og Anton Løwe Nyborg er gode venner og kollegaer på Radio Glad. Men når det kommer til musiksmag er de som nat og dag. Anton er vild med musicals og Sylvester sværger til Heavy Metal. Nu har Anton inviteret Sylvester med i Det Ny Teater, for at se musicallen "Book of Mormon", og derefter skal han med en tur på spillestedet BETA, hvor Sylvester vil præsentere ham for noget tung metal. Mon de to venner kan lære at sætte pris på hinandens musik?

Humle i tuden 

Lars Hauberg har sat rocksanger - og biolog - Johan Olsen stævne på et af Frederiksbergs legendariske værtshuse; Vinstue 90 på Gammel Kongevej.
Hør blandt andet hvordan kulsyrerholdigt øl kan påvirke dine prutter og hvorfor Johan mener at alle bør have et stamværtshus.


Samplingens ABC

Kunsten at tage brudstykker af kendte musiknumre og sætte dem sammen på nye måder kaldes sampling. Radio Glads Nikolas Nørgaard tager os med på en lyd-rejse igennem samplingens historie og giver et indblik i, hvordan han selv arbejder med at isolere lyde og genbruge dem på nye måder.

Anton og operaen 

Opransangerinden Berit Barfred Jensen er gæst i studiet hos Anton Løwe Nyborg. Anton har lige været til koncert med Berit, og han er vild med hendes stemme. Berit fortæller blandt andet om hvorfor hun ofte spiller de sjove stuepige-roller, og om hvordan hendes kærlighed til operaen opstod, da hun som teenager oplærte sig selv i operahistorien ved hjælp af VHS-bånd og stor tålmodighed. 
At rejse som blind
Tager blinde på sightseeing? Og hvordan finder man rundt i en by, hvor alt er anderledes?
Ta med Christina til Prag og få svarene i en anderledes rejsereportage.

Lars til Ølfestival 2018

Ølverdenens rockstar, Carsten Bertelsen, har inviteret Lars Hauberg med til Ølfestival 2018. Carsten har sammensat en bred palet af spændende øl, som de to skal smage på - fra lyse og liflige sommerdråber til kulsorte stouts. De to ølelskere får også besøg af Jens Lynge Larsen fra SpyBrew, der har medbragt en hel kande af sin eksperimenterende bryg "Codename Sally". 

I rollen som skuespiller 

- Jakob Cedergren

I denne udgave af I rollen som skuespiller taler Lars Hauberg med skuespiller Jakob Cedergren, som havde sit store gennembrud som Bjarne Madsen i TV-serien Edderkoppen. Hør Jakob fortælle om sine roller, hans svenske kriminalkommisær Andreasson og hvorfor han elsker Systembolaget.

Røverhistorier fra Island 

- med Kim Lembek

Kim Lembek oversætter islandske sagaer, og har et passioneret forhold til de gamle tekster. I denne udsendelse fortæller han om én af sine yndlingsfigurer, Gretter den Stærke, der blev fredløs allerede som 7-årig. Kim Lembek læser også højt fra ét af sagaens frække kapitler, hvor Gretter forfører en tjenestepige med sjofle ord.

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?

Radio Glad


Radio Glad er skæv kulturradio med markante værter. Vi laver podcasts om alt fra opera og øl til heavy metal og fitness. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af radiofolk med forskellige funktionsnedsættelser.Kontakt Radio Glad:

Mail: trine.bl@tv-glad.dkPODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Dokumentar og lydfortællinger

Lyt til vores bedste dokumentarer og enkeltudsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Dokumentar og Lydfortællinger". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

Instagram