RADIO GLAD
- de originales taleradio

Lars til Ølfestival 2018

Ølverdenens rockstar, Carsten Bertelsen, har inviteret Lars Hauberg med til Ølfestival 2018. Carsten har sammensat en bred palet af spændende øl, som de to skal smage på - fra lyse og liflige sommerdråber til kulsorte stouts. De to ølelskere får også besøg af Jens Lynge Larsen fra SpyBrew, der har medbragt en hel kande af sin eksperimenterende bryg "Codename Sally". 
Jackstikket gør klar til COPENHELL '18
Sylvester er mere end klar til årets største metalbegivenhed: COPENHELL. Der skal både nørdes festivalprogram og bands og snakkes tegneseriefigurer med Copenhell-boss Jeppe Nissen. Gæsterne Nino og Thomas skal på festival for første gang og så har Sylvester været ude på det dystre Nørrebro og snakke med aktuelle ORM.

I rollen som skuespiller 

- Jakob Cedergren

I denne udgave af I rollen som skuespiller taler Lars Hauberg med skuespiller Jakob Cedergren, som havde sit store gennembrud som Bjarne Madsen i TV-serien Edderkoppen. Hør Jakob fortælle om sine roller, hans svenske kriminalkommisær Andreasson og hvorfor han elsker Systembolaget.
Livet med førerhund - Nadja og Nuno
Mark Sonne er blind og har for nyeligt fået førerhund. I dag skal han mødes med hundeføre John Lundberg. Sammen tager de til Valby for at lufte hund sammen med den garvede førerhundebruger Nadja Pedersen og hendes hund Nuno. 

Røverhistorier fra Island 

- med Kim Lembek

Kim Lembek oversætter islandske sagaer, og har et passioneret forhold til de gamle tekster. I denne udsendelse fortæller han om én af sine yndlingsfigurer, Gretter den Stærke, der blev fredløs allerede som 7-årig. Kim Lembek læser også højt fra ét af sagaens frække kapitler, hvor Gretter forfører en tjenestepige med sjofle ord.

Anton og operaen - med Johanne Bock

Anton Løwe Nyborg har besøg af mezzosopran, Johanne Bock. Det var en række tilfældigheder der ledte til at Johanne Bock blev operasanger, og første gang hun hørte klassisk musik kunne hun ikke udstå det. I dag er hun en fast del af solistensemblet på Den Kongelige Opera og lever og ånder for den gamle kunstart. Anton og Johanne deler en stor passion for Puccini og Maria Callas - en kærlighed som de hellere end gerne deler med programmets lyttere.

Rasende riffs og grædende guitar

I denne omgang Jackstikket skal der bendes på strenge og slåes powerakkorder an når vært Sylvester Bjarnö undersøger alt muligt om guitaren. Han er på besøg i øvelokalet hos Magnus Knudsen fra De Høje Hæle og så kommer den garvede guitarist og pladeselskabsmand Jacob Krogholt i studiet og nørder guitar. RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?

Radio Glad


Radio Glad er reportager, liveudsendelser og lækre lydfortællinger. Radio Glad er opera, øl, hård rock og politik. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af udviklingshæmmede.Kontakt Radio Glad:

Mail: mira.gk@tv-glad.dk

Telefon: 23478523

PODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Dokumentar og lydfortællinger

Lyt til vores bedste dokumentarer og enkeltudsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Dokumentar og Lydfortællinger". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

Instagram