RADIO GLAD
- de originales taleradio

Mark Sonne kigger på stjerner
- Med Andreas Mogensen
Mark Sonne interviewer den danske astronaut, Andreas Mogensen, der sidder i NASAs hovedkvarter i Huston, Texas, og holder øje med en rumstation. Andreas Mogensen fortæller om hvordan hans fascination af rummet opstod, og om hans vej til at blive den første dansker i rummet. Udsendelsen er en del af serien: "Mark Sonne kigger på stjerner." 

Slægt - Metallens Mystiske Mestre


Sylvester Bjarnø har besøg af Oscar J. Frederiksen, Anders M. Jørgensen og Olle Bergholz fra bandet Slægt. De fortæller om deres passion for at spille tråd, og om hvordan de skaber deres tunge og kraftfulde musik. Hør det umage møde mellem brallerrøven Bjarnø og de tre ydmyge unge kunstnere.

De røde djævle fra Argentina


Steven Allan har besøg af Jonas Schwartz, der er sportsjournalist og stærkt fascineret af argentinsk fodbold. Hans yndlingshold er "Independiente" - også kaldet De Røde Djævle. Jonas fortæller om et land hvor fodboldkulturen betyder ALT, hvor små børn vugges i søvn til fodboldsange fremfor vuggeviser, og hvor fattige drenge fra slummen drømmer om at blive store internationale fodboldstjerner.

I rollen som skuespiller - Nikolaj Coster-Waldau


Lars Hauberg har brugt 3 år på at indfange en af de danske skuespillere, der er mest kendt i hele verden - nemlig Nikolaj Coster-Waldau. Hans rolle som Jamie Lannister i verdenssuccesen Game of Thrones har gjort ham til en travl mand i filmbranchen gennem de sidste 6 år. I dette portræt af Coste-Waldau spoler Hauberg dog tiden tilbage og vi hører både om bardomsdrømme, klamydia og debuten på det store lærred i kultfilmen Nattevagten.

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?


Radio Glad er reportager, liveudsendelser og lækre lydfortællinger. Radio Glad er opera, øl, hård rock og politik. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af udviklingshæmmede.


Kontakt Radio Glad:

Mail: mira.gk@tv-glad.dk

Telefon: 23478523

PODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Greatest

Lyt til vores bedste udsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Greatest". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

Om TV-Glad


TV-Glad er en del af Glad Fonden. Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.

Kontakt