RADIO GLAD
- de originales taleradio

Livet med førerhund - Nadja og Nuno
Mark Sonne er blind og har for nyeligt fået førerhund. I dag skal han mødes med hundeføre John Lundberg. Sammen tager de til Valby for at lufte hund sammen med den garvede førerhundebruger Nadja Pedersen og hendes hund Nuno. 

Anton og operaen - med Johanne Bock

Anton Løwe Nyborg har besøg af mezzosopran, Johanne Bock. Det var en række tilfældigheder der ledte til at Johanne Bock blev operasanger, og første gang hun hørte klassisk musik kunne hun ikke udstå det. I dag er hun en fast del af solistensemblet på Den Kongelige Opera og lever og ånder for den gamle kunstart. Anton og Johanne deler en stor passion for Puccini og Maria Callas - en kærlighed som de hellere end gerne deler med programmets lyttere.

Rasende riffs og grædende guitar

I denne omgang Jackstikket skal der bendes på strenge og slåes powerakkorder an når vært Sylvester Bjarnö undersøger alt muligt om guitaren. Han er på besøg i øvelokalet hos Magnus Knudsen fra De Høje Hæle og så kommer den garvede guitarist og pladeselskabsmand Jacob Krogholt i studiet og nørder guitar. I rollen som skuespiller 

- Jens Jacob Tychsen

Svampebob Firkant, Hr. Weise eller Von Trapp. Kær skuespiller har mange navne. I denne udgave af I rollen som skuespiller har Lars Hauberg fået Jens Jacob Tychsen i studiet til en snak om scenekunst, Disneyfigurer og onde roller.

Straf og henrettelse gennem tiden -Afsnit 1

Blodørnen, radbrækning og bronzetyren er nogle af de afstraffelsesmetoder vi har brugt gennem tiderne. Tag med Lars Hauberg gennem historiens straf- og torturmetoder fra vikingernes blodhævn til nutidens kliniske henrettelser. I dette afsnit ser vi på moderne tiders straf med historiker Inga Floto, som har skrevet "Dødstraffens Kulturhistorie."

Humle i tuden

- med dancehall kunstner Raske Penge

I dette afsnit drikker Lars Hauberg øl med Raske Penge aka Rasmus Poulsen. Øllene er uden alkohol, for det er sådan Raske Penge foretrak dem i en længere periode i sit liv.

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?


Radio Glad er reportager, liveudsendelser og lækre lydfortællinger. Radio Glad er opera, øl, hård rock og politik. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af udviklingshæmmede.


Kontakt Radio Glad:

Mail: mira.gk@tv-glad.dk

Telefon: 23478523

PODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Greatest

Lyt til vores bedste udsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Greatest". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

Instagram