RADIO GLAD
- de originales taleradio

MED HJUL OG HJERTE

Kærlighed, maskulinitet og selvtillid er nogle størrelser alle mænd bokser med. Men hvordan er det, når man er også har et fysisk handicap?

Thomas Borghus levede et hæsblæsende liv som musiker, da han hopper på hoved i en sø, brækker nakken og ender i kørestol.
Rasmus Nielsen er født med spastisk lammelse og har været afhængig af et par hjul, siden han var helt lille.

Hør hvordan ulykken ændrer Thomas liv, hvordan han genfinder sin selvtillid og hvordan han møder sin kone Iphy.

COPENHELL 2019

For 10. gang i træk lægger Refshaleøen grund til årets metal-event; COPENHELL! For Sylvester Bjarnø er det årets højdepunkt og han står klar med mikrofon, håndtegn, headbang og alt hvad der dertil hører. Du kan blandt andet hører Baest synge Gitte Hænning, få fif til at se godt ud på scenen fra de flotte fyre i Slægt og hører hvilket koncertpublikum, der er de bedste, i følge norske Kvelertak!

GLAD 20 ÅR 3:3
LOKALE GLADKRÆFTER

I tredje og sidste afsnit skal du med en tur på det Glade Danmarkskort. Vi skal besøge lokalafdelingerne i Esbjerg, Aabenraa, Ringsted og Glad Zoo i Lintrup, hvor medarbejderne fortæller, hvad de laver, og hvad der gør dem stolte.
HUMLE OG BYG I TUDEN

Makkerparret Lars Hauberg og Carsten Berthelsen er taget til Kruts Karport på Østerbro for at udvide oplevelsen af god øl med en tår whisky. 
Kruts Karports ejer Peter Kjær er en garvet whiskyekspert og sammen med Carsten Berthelsen sammensætter han de bedste øl og whisky-oplevelser. 
BJARNØ UREDIGERET

Sylvester Bjarnø er radiovært med meninger om stort set alt. Overvejende til den dystre side. Han lever i de blå nuancer, som han selv kalder det. Her leverer han en fem minutter lang monolog om sig selv.

JUDO FOR BLINDE


Radio Glads reporter Mark Sonne, er taget ud for at se nærmere på judo, som er blevet en meget poplulær sport for blinde. Mød Mehtap og hendes venner, mens de laver rullefald og udforsker judoens spændende kampteknikker.

NØRDERNES PARADIS 

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES


To voksne mænd nørder barndommens fascination, af de fire grønne mutant-skildpadder, med en glæde og begejstring, så selv Michaelangelo ville rødme. 
Der bliver nørdet til den store pepperonipizza med sjældne klip, tegnerserieblade, insider viden og Danmarks (vist nok) eneste Ninja Turtles-tegner.
ANTONS ETNISKE HJØRNE

Anton har været forbi Klaverfabrikken i Hillerød for at høre det tjekkiske band BraAgas. De fire kvinder fra Prag spiller worldmusic med elementer fra oldtids- og middelaldermusik og blander på den måde gamle og moderne instrumenter. Vi skal på en musikalsk rundtur i Centraleuropa med afstikkere til blandt andet Spanien og Balkan.
HANNAHS HISTORIE

Pernille befinder sig pludselig i et kompliceret venskab over nettet. Hendes engelske rejsekammerat, den sjove og indtagende Hannah, er kommet i problemer og det bliver kun værre og værre. Men hvor godt kender Pernille egentlig Hannah? Det skal hun til at finde ud af da hun flyver afsted til London for at mødes med hende... 

HISTORIE MED HAUBERG - ILIADEN

Storslåede helte, kloge gudinder og blodige kampe om magt og ære. Iliaden har det hele! 
Her fortæller cand. mag. i klassisk græsk Stefan Bang om Homers storværk, der skildrer den trojanske krig og alle dens skæbner.

RASMUS MØDER TWERK QUEEN

Rasmus Nielsen er vild med inspirerende kvinder. Og sådan én har han fundet i Louise Kjølsen aka. Twerk Queen, som blandt andet står bag bogen Ludermanifestet og har en af Danmarks bedst kendte numser. De taler blandt andet om selvstændighed, feminisme og hvordan det er at skille sig ud i et strømlinet samfund.

P O D C A S T 


DU KAN FINDE ALLE VORES PODCASTSERIER I DIN FORETRUKNE PODCAST APP, PÅ SPOTIFY OG I ITUNES


SØG PÅ RADIO GLAD  ELLER GÅ DIREKTE TIL : SPREAKER 

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?

Radio Glad

RADIO GLAD ER SKÆV KULTURRADIO MED MARKANTE VÆRTER. 

VI LAVER PODCASTS OM ALT FRA OPERA OG ØL TIL HEAVY METAL OG BLINDES UDFORDRINGER.


RADIO GLAD ER KVALITETSRADIO PRODUCERET AF RADIOFOLK MED FORSKELLIGE FUNKTIONSNEDSÆTTELSER.KONTAKT RADIO GLAD:

MAIL: trine.bl@tv-glad.dkTV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

InstagramREGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her