RADIO GLAD
- de originales taleradio

Hvad er STU?

De der har besvær med at gå den traditionelle vej gennem undervisningssystemet, har andre muligheder og det hedder STU. Men hvad er STU egentligt og hvordan er det at tage uddannelsen? Det prøver Radio Glad Aabenraa at finde ud af.

Med mafiaen i hælene 

i minus 65 grader


Lars Hauberg har sat antropolog Rane Willerslev i stævne for at høre om hans ekstreme oplevelser i Sibirien hos folkeslaget jukagirerne. Willerslev forsøgte at hjælpe dem med at tjene penge på zobelskin, men kom på kant med den russiske mafia. Willerslev flygtede og boede flere måneder i den iskolde ødemark og kom helt tæt på den barske natur.

Antons Etniske Hjørne

- med Mizgin

Anton Løwe Nyborg har haft besøg af den kurdiske musiker og sanger Mizgin. De to får sig en snak om sangerindens opvækst, hendes musik og hendes møde med Danmark og dansk kultur. Mizgin har også taget sin Saz med og giver et par numre live i studiet.

Førerhunden din nye ven

- Jane og Saga

Radio Glads reporter, Mark Sonne, har lige fået bevilget førerhund. Derfor tager han ud og undersøger hvordan det er at få sig en hund som hjælpemiddel og fast følgesvend. Her besøger han Jane, som er en garvet førerhundeejer.

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?


Radio Glad er reportager, liveudsendelser og lækre lydfortællinger. Radio Glad er opera, øl, hård rock og politik. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af udviklingshæmmede.


Kontakt Radio Glad:

Mail: mira.gk@tv-glad.dk

Telefon: 23478523

PODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Greatest

Lyt til vores bedste udsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Greatest". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

Om TV-Glad


TV-Glad er en del af Glad Fonden. Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.

Kontakt