LIVSSTIL

Her kan du gå på opdagelse i det gode liv! Du finder programmer om alt fra kærlighed, sex, venskaber, sport og fritidsinteresser. Nogle kalder det livsstil - vi kalder det livsglæde.


MANDEHØRM
Paintball

Poul Pelle og Simon Olsen mandehørmer det bedste de har lært. Der er adrenalin, sved og maling, når de giver sig i kast med paint ball! 
Mere fra serien Mandehørm
+
Indsæt
billede / video eller lyd

KATRINES BRYLLUP
Katrine arbejder på Glad Teater og bor sammen med sin kæreste Michael. De har begge en udviklingshæmning og derudover har Katrine en kanyle i halsen, som hjælper hende med at trække vejret. Nu skal Katrine og Michael giftes. Katrine drømmer om det helt store bryllup. Men det er desværre ikke altid let at skulle giftes. Især når man møder modstand fra familien.

+
Indsæt
billede / video eller lyd

RUBEN & MONA

Kyssebænken

Ruben mødte Mona i Brøndbyøster. Senere spurgte Mona, om de skulle komme sammen. Ruben sagde JA!

Nu sidder de på kyssebænken og fortæller deres kærlighedshistorie.

+
Indsæt
billede / video eller lyd
+
Indsæt
billede / video eller lyd

Den blinde marathonløber

Den levende spadserestok

Marathon-kvinden Annette Fredsskov har inviteret Mark Sonne med til Fredsskov Marathonløb. Annette vil være Marks løbeledsager, fordi Mark er blind. Hvor langt klarer Mark, at følge med på Marathon? Og hvordan er det, at skulle løbe Marathon hver eneste dag, selvom det er juleaften eller ens datters fødselsdag? Se med i Den Levende Spadserestok.

Mere fra serien Den levende spadserestok
+
Indsæt
billede / video eller lyd