TILBAGE TIL MIN GLAD-BEGYNDELSE

Af Sumer Mansoor og Victor Stasel

Victor: Her er så mig, Victor og Sumer, hvor vi fortæller om vores tid her på Glad, og hvor meget vi har fået ud af det. Fordi at Glad har 20-års jubilæum i år. Hvad har du fået ud af Glad?
Sumer: Jeg har fået så meget ud af det, Glad har støtte mig i det projekt med at flytte hjemmefra, især Henrik Marentius som er min chef. Jeg har også fået ud af det, at jeg har lært at læse og skrive og lærte ordenes betydning, og hvad de betyder for mig og så har jeg et godt samarbejde med SoMe-holdet og med Victor som er min kollega, hvor vi skriver klummer og samtaler

Victor: Jeg synes også, det er et godt samarbejde.
Sumer: Jeg har lært en masser. Lært om Instagram, Instastory og Snapchat og hvordan man lærer at bruge de sociale medier.
Victor: Det er godt at lære om sociale medier. Når man er i mediegruppen og bliver klogere på det. Hvordan var det, da du startede på Glad?
Sumer: Min start var på TV-Glad, da jeg var i praktik i to uger, så jeg har ikke taget min STU-uddannelse på fagskolen. Efter praktikken, så har jeg sagt til kommunen: ”Jeg vil gerne være i praktik igen for at se om det er noget for mig”. Så blev jeg ansat på paragraf 103 som er beskyttet beskæftigelse. Så har jeg været ansat i 6-7 år.
Victor: Fedt.
Sumer: Mit største ønske, det var at komme ud at rejse. TV-Glad har også hjulpet mig med at komme ud og rejse med Martin Lys, det var en stor oplevelse.

Victor: Fedest. Så må jeg fortælle om, hvor meget jeg har fået ud af det, og hvordan min start har været her på Glad. Jeg var både i praktik på teateret, på køkken-linjen og på tv-linjen i en uge. Og så jeg valgte tv-linjen. Så jeg startede først på min STU-uddannelse på Glad fagskole i 2011. Jeg har lært noget med tv og radio i uddannelsen. Selvfølgelig har mange svært ved at starte på noget nyt. Det var svært at få venner på mit første år.
Sumer: Man skal lige vænne sig til sin nye arbejdsplads og lære nye mennesker at kende. Da jeg kom, var jeg også genert og nu er genertheden gået væk.
Victor: Det er min også, det er godt det kommer væk. Det var en stor gruppe jeg startede med, og det var en stor mundfuld, at man skal lære på så kort tid. Efter det år startede jeg på radio/medie linjen. Jeg kom i medieredaktion på paragraf 103, hvor jeg startede i 2014, hvor jeg skulle finde min rette plads. I medieredaktionen kommer opgaverne bare lige pludselig. Man skal være hurtig til at producere, der skal man lave noget til nettet og til de sociale medier. Jeg er tilfreds med de produkter, jeg har lavet både foran og bag ved kameraet og er glad for at blevet uddannet fra Glad fagskole og er glad for at blevet ansat bagefter.

Victor: Det er dejligt at være her på Glad og få noget ind.
Sumer: Jeg er også virkelig Glad for jeg kom i medieredaktionen og så receptionen, der har jeg lært meget i min tid indtil nu. Hvordan man er venlig over for sine kunder og det nye skypesystem, som vi har i receptionen.
Victor: Det er godt.