DENNIS MADSERE


Dennis arbejder som klummeskribent, reporter og medredaktør til Instagram. Han er bl.a. kendt som TV-Glads evigt mavesure brokkerøv, som ikke er bleg for at sige sin mening. Derudover holder Dennis meget af god kaffe og sport, bla. går han til elektronskydning.

MAGNUS SCHULTZ PEDERSEN 


Magnus var den første, som blev ansat på TV-Glad-redaktionen i Ringsted, hvor han primært arbejder som tilrettelægger, studievært, reporter og skribent. Han er bl.a. kendt som Ringsted-redaktionens politiske og samfundsorienterede reporter. I sin fritid spiller han musik og er politisk aktiv.

CASPER FRISK


Casper arbejder som reporter og lydmand på TV-Glad Ringsted. I sin fritid bruger Casper rigtig meget tid på sin YouTube-kanal, som han har haft siden YouTube startede tilbage i 2005. Casper er inkarneret vanpiberyger og hjemmehygger.

DIANA MAGLING 


Diana er TV-Glad Ringsteds snapchat-redaktør. Hun tog sin 3-årige STU-uddannelse på Glad Fagskoles tv-linje i Ringsted, hvor hendes drøm var, at blive ansat på tv-redaktionen.Derudover er Diana en stor Melodi Grand Prix-entusiast.
DAVID FRANTSEN

Da David i foråret 2018 blev ansat på Ringsted-redaktionen var en stor drøm gået i opfyldelse.
David er en mand fuld af idéer til sendefladen,
David har også en stor forkærlighed for Sverige og Norge, og taler begge sprog næsten perfekt

MATIAS OLSEN 


Matias er sportsnørden på TV-Glad Ringsted, og er redaktionens still-fotograf. oven i det er han fast videofotograf på Ringsteds 1.divisions herre-håndboldhold. I sin fritid spiller Matias fodbold og FIFA på højt plan, som er hans store lidenskab.

MATHIAS THING NIELSEN


Mathias er en tænksom person, glad for bøger og the, Mathias vil som journalist på glad arbejde på at skabe et vindue ud mod verden på det socialpolitiske plan.

KENJA


Kenja er den opmærksomme redaktionshund der holder øje med alle, især hvis der blive spist croissants eller humøret er lavt, så får man hendes fulde opmærsomhed. Ellers er hun Mathias´s servicehund og faste følgesvend.
ANDREI THUSTRUP PRTERSEN

Andrei er et videnskabeligt væsen, medie medarbejder og tosset med det tekniske. Drikker kaffe til den store guldmedalje og filmer for en mindre virksomhed i fritiden.

LEDA FESTINI


Leda er tilrettelægger på Ringsted-redaktionen og redaktør på SoMe-holdet, Leda er oprindeligt fra Kroatien, hvor hun tidligere har lavet børne og ungdomsfjernsyn. 
Hun elsker at læse, rejse, lave mad og drikke te.

BLÅ BERGLIND 


Blå er redaktionsleder på TV-Glad Ringsted. Han har 3 årtier i film-tv branchen som henholdsvis fotograf, klipper og lydmand, hovedsagligt i dokumentargenren. Blå er desuden hysterisk sippet hvad angår kaffe.
Glad logo