Casper

CASPER FRISK


Casper arbejder som reporter og lydmand på TV-Glad Ringsted. I sin fritid bruger Casper rigtig meget tid på sin YouTube-kanal, som han har haft siden YouTube startede tilbage i 2005. Casper er inkarneret vanpiberyger og hjemmehygger.
Dianna

DIANA MAGLING 


Diana er TV-Glad Ringsteds snapchat-redaktør. Hun tog sin 3-årige STU-uddannelse på Glad Fagskoles tv-linje i Ringsted, hvor hendes drøm var, at blive ansat på tv-redaktionen.Derudover er Diana en stor Melodi Grand Prix-entusiast.
Dennis

DENNIS MADSERE


Dennis arbejder som klummeskribent, reporter og medredaktør til Instagram. Han er bl.a. kendt som TV-Glads evigt mavesure brokkerøv, som ikke er bleg for at sige sin mening. Derudover holder Dennis meget af god kaffe og sport, bla. går han til elektronskydning, som er en sportsgren for synshæmmede.
Magnus

MAGNUS JØNSSON 


Magnus var den første, som blev ansat på TV-Glad-redaktionen i Ringsted, hvor han arbejder som tilrettelægger, reporter, fotograf, redigeringstekniker, klummeskribent og Instagram-redaktør. Han er bl.a. kendt som Ringsted-redaktionens politiske og samfundsorienterede reporter. I sin fritid spiller han musik og er politisk aktiv.
Martin

MARTIN HANSEN 


Martin er en af TV-Glad Ringsted tekniske medarbejdere og fungerer bl.a. som kamera-, lyd- og lysmand. Han er uddannet på Glad Fagskoles TV-linje i Ringsted, hvor han tog sin 3-årige STU-uddannelse. I sin fritid fyrer Martin den af som DJ MINI.
Mathias

MATIAS OLSEN 


Matias er sportsnørden på TV-Glad Ringsted, hvor han bl.a. er tilrettelægger på programmet ”Mig og min sportsgren”. Matias er også redaktionens still-fotograf og fast videofotograf på Ringsteds 1.divisions herre-håndboldhold.I sin fritid spiller Matias FIFA på højt plan, som er hans store interesse og lidenskab.
Erik Blå Berglind

BLÅ BERGLIND 


Blå er redaktionsleder på TV-Glad Ringsted. Han har 3 årtier i film-tv branchen som henholdsvis fotograf, klipper og lydmand, hovedsagligt i dokumentargenren. Blå er desuden hysterisk sippet hvad angår kaffe.