Maria

MARIA LYTZEN 


Maria er uddannet fra Glad fagskole på radiolinjen. Maria arbejder både foran og bag kameraet i TV-Glads Snapchat team. Udover at lave interessante og underholdende snaps, skriver Maria også artikler til Glad Xpress, som er Glad Fondens vægavis. Maria er vild med at gå på museum og tage på udstillinger i sin fritid.

ÖZER ÖZCAN 


Özer har tidligere været meget foran kameraet, men er i dag mere bagved, hvor han arbejder som ideudvikler og researcher på medieredaktionen. Özer er altid med på en god snak og holder meget af, at være social sammen med andre mennesker.

Daniel Henriksen

DANIEL HENRIKSEN


Daniel er kendt som en af TV-Glads politiske reportere. Han har et skarpt kritisk øje og så er han ikke bange for at stå ansigt til ansigt med borgens "beboere".

Daniel er blandt andet at finde i programmet "politiske perler".


DAN JØRGENSEN


Dan er en fantastisk tegner. Han udarbejder fantasifulde tegneserier og bidrager til fondens vægavis med sine sjove ’toons’ – Glad Toons. Du kan også finde Dan, som den humoristiske vært på TV-Glads snapchat. I sin fritid kan Dan godt lide at tage på ture og bruger meget tid med sin familie.

DAVID LEHMANN 


En af TV-Glads store historiefortællere hedder David Lehmann. Ingen kan få gys og grin til at hænge i rummet som David. David som absolut ikke kan bruge sine ben, udfordrer gerne sig selv på, for eksempel en klatrevæg, og har også en drøm om svømme med delfiner.

AMIR BECIROVIC 


Amir er en dreven reporter og er at finde som vært på flere programmer. Amir er en livlig fortæller og deltager i TV-Glads mange foredrag til gæster udefra. Amir er medinitiativtager til Klub 103 i Glad Fonden. I sin fritid er Amir glad for musik og synger gerne med balkanmusikeren Bjonko.

SUMER MANSOOR 


Sumer er en af TV-Glads skribenter på Glad Xpress, hvor hun både skriver digte, klummer og artikler. Du finder også Sumers store smil foran skærmen, når hun er vært på TV-Glads snapchat. Desuden kan du møde Sumer i receptionen, hvor hun er klar til at tage telefonen og byde dig velkommen til Glad Fonden.

MARTIN EJBY 


Martin arbejder både som producer og researcher på medieredaktionen og har også været både foran og bag kameraet på tv-produktionerne. Måske du også kender Martin fra Roskilde festivalens nøgenløb, hvor han var den eneste deltager i kørestol. Martin interesserer sig meget for musik og sport, hvor han også selv spiller rugby.

KRISTIAN LADING 


Kristian er skribent på Glad Xpress. Kristian er med i initiativet til Klub103, en faglig klub for medarbejdere ansat på særlige vilkår i Gladfonden. Kristian elsker at sejle og er politisk engageret.
ANDERS JENSBY

Anders har gode ører og bruger dem flittigt i lyd-arbejde både i studieproduktioner og ude på optagelse. Derudover er Anders godt inde i green-screen og står derfor også for flere af medieredaktionens green-screen produktioner. 

DANIEL QVIST 


Daniel blev uddannet på Glad Fagskoles radiolinje, men arbejder i dag som reporter og interviewer på medieredaktionen. Han er glad for at skrive om politiske emner og om motorsport. Daniel interesserer sig for det gode arbejdsmiljø, og er derfor også en aktiv del af den nystartede klub for ansatte på særlige vilkår, Klub 103.

CARINA YDE


Carina er skribent på Glad Xpress og klummeforfatter på TV-Glads internetkanal. Carina har et dedikeret handicapperspektiv på sine historier. Desuden kan du finde hende på TV-Glads programflader. Carina er meget stolt af sin datter, som læser på UCC.

VICTOR JON STASEL 


Victor er en af medieredaktionens dygtige klippere, men er også med til at filme og lave lyd. Victor er oven i købet også en del af TV-Glads snapchat-team, hvor du kan se ham som vært på de mange spændende og underholdende snaps.

JONAS KOCH 


Jonas er en af TV-Glads helt store fotografer. Han tager billeder til mange forskellige projekter på TV-Glad. Jonas store interesse er brandbiler og andre udrykningstøjer og er derfor også ansat til at tage billeder for det Københavnske Brandvæsen. Jonas drømmer om at kunne flyve – det er måske derfor han bor i lejlighed på 26. Etage.

BENTE SØMOD  


Bente er ansat som støtte for Daniel Qvist. Derudover fungerer Bente som sparringspartner til Daniels arbejde på medieredaktionen. Bente er også referent til morgenmøderne på redaktionen og generelt altid klar på at give en hånd med, hvor end der er brug for det. Bente elsker kulturelle oplevelser og er altid fuld af gode ideer og sjove indspark.

SØREN TIM SCHOU-MADSEN


Søren har været på TV-Glad i 16 år, hvor han er videofotograf. Søren indførte i 2001 Glads berømte morgengymnastik. I 2013/14 fik Søren efteruddannelse i programmet "finalcut". I dag optager - og redigerer Søren indslag til facebook. Søren er temmelig glad for kaffe, som nydes med stilfærdig omhu.

HENRIK MARENTIUS 


Henrik er limen i medieredaktionen. Det er ham der tager de store beslutninger og ham der sætter tingene i gang. Han er redaktionsleder i medieredaktionen og han var en af de bærende kræfter, der startede hele TV-Glad op tilbage i 1998/1999 samt medstifter af Glad Fonden. Henrik holder Glad Fondens foredrag og fungerer som konsulent i - og uden for huset. Derfor er Henrik altid god for en spændende historie om de gode, gamle dage, da TV-Glad blev til.