MIN LIVSLANGE GRÆNSESØGENDE REJSE
Af Christian Zaar Poulsen, Foto Jonas Koch
Heysa, jeg hedder Christian. Jeg er lige sprunget ud som bi-seksuel. 
Jeg blev træt af at føle at det var noget som jeg burde gemme. Så jeg sad sammen med min kæreste en aften og snakkede om det. Hun har vidst det allerede lige fra starten af forholdet og hun har taget det ekstremt pænt og hun synes ligefrem det er spændende.

Udover hende, har jeg har kun følt, at jeg kunne stole på fire personer til at fortælle det, så det var et kæmpe skridt for mig. Men jeg sad så dér med min kæreste og skrev et helt lille opslag på facebook omkring det og at alle er velkomne til at spørge mig ind til det, så længe det ikke er direkte negativt og nedgørende eller for privat, men så vil jeg selvfølgelig sige til.

Jeg har mest fået positive reaktioner, med meget få negative. (indtil videre, altså) Noget af min familie har så selvfølgelig set det og en lille del af dem skrev positive ting, mens jeg så fik en meget chokeret sms fra én af min nærmeste familie, plus at jeg mangler at fortælle min far det. Men indtil videre snakker min familie og venner da stadig til mig.
Jeg har i hele mit liv kun været i forhold med det andet køn og har aldrig ville have det anderledes.
Jeg finder bare alt ved mænd (bortset fra de mandlige kønsdele) utiltrækkende, f.eks: den mandlige stemme, den maskuline kropsbygning og behåring.

Sex er og har altid været en stor del af mit liv, lige siden lidt før jeg blev 18 år.
Fra starten af teenageralderen har jeg været nysgerrig omkring de mandlige kønsdele, måske fordi dem jeg så på min pc i mit barndomsværelse så anderledes ud. Fordi de var uomskåret. Så var jeg nysgerrig over, hvordan de mon føltes at røre ved. Så det har jeg altid haft en lille nysgerrig lyst til at ville prøve, men jeg turde ikke engang at fortælle nogen som helst om det, så det blev jo aldrig til noget.

Men jeg fik så prøvet det for første gang i en alder af 27 år og er nået frem til at jeg simpelthen er bi-seksuel.
Jeg har altid været glad for også at afprøve andre grænser ind for sex og har og har haft nogle fantastiske kærester, som jeg har følt at jeg kunne betro med alle mine små mørke hemmeligheder, hvoraf de ikke bare har lovet at holde det hemmeligt, men også gået med til mange af dem.
Så jeg er utrolig taknemmelig overfor dem.

Og det må ikke ha været nemt for dem, for jeg har prøvet mange ting. Lige fra blid bondage med håndjern, blindfold og pisk til hård S/M med bl.a. Pegging, hvor kvinden har en dildo sat på og er den aktive part. Så har jeg også været seksuelt i gang med en mand (mens den kæreste jeg havde på det tidspunkt så på) i en Swingerklub hvor det føltes nyt og ekstremt spændene med publikum og især at min kæreste var der.
Så jeg vil da selv sige at jeg har et ret så spændende og frisindet syn på sex og nu kan jeg også kalde mig officielt bi-seksuel.