Phillip

PHILLIP THRANE-MØLLER 


Phillip interesserer sig meget for tegning – både klassisk tegning og Manga. Han tegner og rentegner i Adobe Animate. Phillip er desuden meget interesseret i computer spil.

Louise

LOUISE VOLSTRUP PEDERSEN


Louise var en af de første ansatte på Glad Animation. Hun er uddannet på Glads animationsskole. I dag maler Louise billeder i tusch og akvarel og har haft flere udstillinger rundt omkring i byen. I sin fritid er hun elitesvømmer og deltager bla. i paraolympiske lege. 
Frederik

FREDERIK TEI


Frederik er uddannet fra Glad fagskole. Han laver korte animationsfilm. Frederik arbejder i Photoshop og After Effect og kan særligt godt lige at arbejde i 3D.
Martin

MARTIN DAHL


Martin er uddannet fra Glad fagskole. Martin laver sine egne animationsfilm og tegneserier. Hans figur-design kan ses i undervisnings-animationen i alle "Team Bade" svømmehaller. 
Jonas

JONAS COLDITZ


Jonas tegner grafik til forskellige animationer og grafiske projekter. Han rentegner i Adobe Animate. I fritiden deltager Jonas aktivt i "furry" subkulturen, hvor han elsker at klæde sig som ulv.
Tom

TOM DAVID JOHANSEN 


Tom elsker at tegne korte tegneserie-striber og karikaturer. Når han rentegner sker det i programmet "Adobe animate".
Christian

CHRISTIAN ZAAR POULSEN 


Christian arbejder som Illustrator og Animator. Han er uddannet fra Glad fagskole. Christian arbejder på grafik og animations projekter samt tv-programmer. Christian kan godt lide at høre musik, mest heavy metal og han ser meget Anime (Japanske tegnefilmserier) og er god til at lave mad.
Charlotte
CHARLOTTE WORSAAE 

Charlotte er daglig leder af TV-Glads "Grafik og Animationsafdeling" sammen med Zoja. Hun er uddannet på "University of the West of England" og i animationsbranchen. Charlotte har især arbejdet med stop motion og modelbygning både i danske og europæiske studier. Nu arbejder hun mest med photoshop, animate og after effects . 

ZOJA VASILEVA 


Zoja er daglig leder af TV-Glads "Grafik og Animationsafdeling". Zoja er uddannet grafiker fra Ukraine. Hun arbejder med photoshop, Animate og After Effects. Og så er hun tit at finde i tøj med flotte mønstre og farver. 

HVAD LAVER VI I TV-GLADS ANIMATION - OG GRAFIKAFDELING?


 - Her arbejder vi med animation, grafik og idéoplæg. Vi laver oftest opgaver internt i huset, men leverer også til eksterne kunder. Vores produkter spænder bredt fra programintroer over kort - og infofilm til rene grafiske løsninger og malerier til diverse udstillinger. Vores arbejdsredskaber er mangfoldige og processen er ofte en blanding af analoge processer som håndtegnede skitser, akvarel, der senere gennemgår digital behandling i photoshop, animate og After Effects. Men vi holder også meget af at lave hånddukker, stangdukker, collage, cut out og stop motion. Vores alsidighed i både produkt og arbejdsmetoder er netop, hvad der gør arbejdet så interessant.