JEG HAR ALDRIG HAFT EN KÆRESTE 

- Af Jonas Kock
Jeg har aldrig haft et nært forhold og ved faktisk heller ikke, om jeg vil være god til det. Generelt er jeg bare rigtig glad for at være i mit eget selskab og har måske aldrig haft et særligt stort behov for at være i eller bruge tid på et nært forhold. Men der er selvfølgelig perioder, hvor man godt kan have lyst til at være mere intenst og omsorgsfuldt sammen med én, man er meget glad for. Det skal selvfølgelig være med én, man synes er sød og er tiltrukket af.

Alligevel har jeg dog svært ved at forstille mig, at sådan et forhold skulle fungere. I hvert fald skal man lede længe efter det. Det kan nok også hænge sammen med, at jeg nok ville bruge mere tid på mine egne interesser end på et nyt forhold. Selvom jeg ikke er særlig romantisk anlagt og har svært ved at udvise sympati og empati, så er intens, romantisk og dramatisk love musik noget af det, jeg holder mest af. Jeg er er ellers ikke en person, som er god til at skabe en intens stemning og er nok også lidt skræmt af den. Fordi jeg har berøringsangst og samtidig en form for seksuel angst, så ved jeg faktisk slet ikke, om jeg nogensinde når at få oplevet et kropsligt nært forhold, selvom jeg da har mine fantasier.

Jeg har altid synes, det er mærkeligt, at man normalt ikke må være tiltrukket af flere personer på én gang og eventuelt have flere kærester. Hvis man er ærlig over for sin partner om at være sammen med en anden, så ser jeg det kun som positivt, at man har flere forhold. Jeg tror, det vil gøre personerne i et forhold mere glade og være længere tid. Man kan ikke tvinge folk til ikke at være tiltrukket af andre.