Alex

ALEX PILGAARD 


 - Også kendt som gangsteren fra Bramming. Alex er reporter på TV Glad Esbjerg, hvor han dækker lokale nyheder fra Bramming og svære emner så som mobning. Det er altid en fornøjelse at se Alex give den gas til Rammsteins nummer ”Mutter”, når der er morgengymnastik på TV-Glad.

BILAL HUSSAIN 


Bilal arbejder som reporter og tekniker. Han sætter en ære i, at være først med de lokale sportsnyheder, som han præsenterer i det lokale sportsprogram kaldet "Sportsstudiet". Derudover dækker han også koncerter og andre nyheder.  

BOB G. JENSEN 


Bob er et omvandrende leksikon når det gælder historie, religion og musik. En viden vi ofte trækker på. Bob kan godt lide sit job på TV-Glad Esbjerg på grund af det gode sammenhold med hans kolleger. Desuden er Bob kendt for at have Danmarks mest pyntede lejlighed når det nærmer sig juletid.  

LOUISE IPLAND 


Louise er reporter på TV Glad Esbjerg. Derudover er hun ofte studievært på vores forskellige programmer. Louise er helt vild med slik. Hun kører ofte rundt med en stor slikskål som hun gladeligt deler ud af.

CARSTEN KJÆR 


Carsten arbejder som reporter og kameramand på TV-Glad. Carsten nyder at møde mange forskellige mennesker, når han er ude på sine opgaver. Han er desuden ofte vært på forskellige programmer. Det vigtigste for Carsten er hele tiden at blive bedre til sit arbejde.

NADJA DALGAARD 


Nadja arbejder som reporter på TV-Glad. Selvom Nadia er svagtseende, stopper det hende ikke fra at tage ud og lave musikprogrammer fra diverse festivaller og koncerter. Nadia elsker at møde nye mennesker, når hun er ude på opgaverne. Sammenholdet på TV-Glad, er det vigtigste for hende.

PER ROSENBERG 


Per elsker at opsøge den gode historie og komme ud i virkeligheden og snakke med folk. Derudover står han, sammen med Bob, for at arrangere musik på TV-Glad Esbjergs egen scene hver onsdag. Det vigtigste for Per, er det gode sammenhold med kollegerne på TV-Glad.

CASPER QUICK 


Casper kan godt lide at stille spørgsmål ved de ting som andre tager for givet. Han har derfor lavet en række programmer hvori han udfordrer dem der bestemmer, hvad der er rigtigt og forkert i vores samfund. Casper er i øvrigt en flittig kunstmaler og komiker.

FRANK CHRISTENSEN 


Frank er reporter på TV-Glad. For Frank er mad noget af de vigtigste i livet. Han er derfor vært på sin egen programserie, hvor han laver eksotiske madretter fra utraditionelle kogebøger. Derudover er Frank reporter på en del af vores lokale nyheder.

HENRIK RØNNOV 


Henrik går meget op i sport. Især ishockey og fodboldt fanger hans interesse. Henrik er derfor en del af TV-Glad Esbjergs sportsredaktion, hvor han er god til at finde spændende historier.

KIM MOSLUND 


Kim arbejder som reporter på TV-Glad. Kims helt store interesse er gamle biler og lastbiler. Kim har derfor været med i et program, hvor han fik lov til at være på arbejde med en lastbilchauffør. Det er vigtigt for Kim at ingen på redaktionen føler sig udenfor, og at alle kan gå glade hjem fra arbejde.

MADS VIG 


Mads er reporter, kameramand og redigeringstekniker på TV-Glad. Han er meget optaget af, at lave underholdningsprogrammer om stjernerne fra Melodi Grand Prix og X-factor. Det er vigtigt for Mads, at ugen ligger i faste rammer og at alt er som det plejer.

NICOLAJ B. ANDRESSEN 


Når man besøger TV-Glad i Esbjerg, bliver man mødt af Nicolaj i receptionen. Her passer han telefonen og tager godt imod vores gæster. Derudover er Nicolaj reporter. Han er god til selv at finde historier, som han tager ud og undersøger.

NICOLAI ECKMANN


Nicolai er konsulent på TV-Glad i Esbjerg. Han fikser netværket og serveren når de driller. Om eftermiddagen kan man høre høj musik fra Nicolais kontor, hvor han sidder og hygger sig med at redigere ugens udsendelser.

JASPER GREGERSEN 


Jasper er helt vild med at se og anmelde film til vores kritikerprogram. Jasper er rigtig glad for at være på TV-Glad fordi, det giver ham noget meningsfuldt at give sig til.

JOHN JOHANNSEN


John er teknisk ansvarlig og med til at lede redaktionen på TV-Glad Esbjerg. Hans kontor er kendt som hovedbanegården, på grund af den konstante strøm af mennesker ,med spørgsmål til det ene eller det andet. John er glad når alle er i sving og føler sig godt tilpas.

JACOB EICKHARDT


Jacob er ansvarlig for de sociale medier på TV-Glad Esbjerg. Han skal desuden være med til opstarten af en ny redaktionel linje, som supplement til den allerede eksisterende. Jacob er med ude på mange opgaver som kameramand og støtte.

MARIANNE ANDERSEN


Marianne er afdelingsleder i Esbjerg. Hun er flittig til at hjælpe til på TV-Glad når tingenen spidser til. Marianne, Mads og Bob har f.eks. været på en spændende opgave om Elvis Presley.