TRINE BLOCH 

Redaktionsleder på Radio Glad.

Trines hjerte har altid banket for radio og lige siden hun lå på sit ungpigekammer og lyttede til P4 i P1, har radioen været sountracket til hendes liv.

Hun er uddannet journalist i Aarhus og elsker at quizze i alt andet end sport.

ANDREA AAGAARD 

Andrea er tilrettelægger på Radio Glad. 

Hun er uddannet fra film- og medievidenskab, har tilrettelagt en masse spændende radiodokumenterer og er der ud over musiker og forsanger i bandet ”Guldregn”.

ANTON LØVE NYBORG

Antons hjerte banker for musik. Hans passion og hans store viden, gør ham til en enestående musikformilder. 
Anton laver bl.a programmer om opera, musical og verdensmusik.
LARS HAUBERG
Lars har en klæbehjerne ud over det sædvanelige, og hans interviews er altid overordentligt gennemresearchede. Lars laver bl.a. udsendelser om skuespillere, historie og bluesmusik og øl. Lars bærer titlen som Glads promillemedarbejder, og er dermed den eneste ansatte, der må drikke øl i arbejdstiden. 
MARK SONNE
Mark har arbejdet på Radio Glad i over 12 år, og er dermed radioens grand old man. Mark er en dygtig interviewer, der forstår både at lytte og spørge, så han kan få enhver til at fortælle om hvad som helst. Mark laver blandt andet udsendelser om kultur, tilgængelighed og blindes liv.

SYLVESTER BJARNØ

Sylvester har et ualmindeligt opfindsomt ordforråd og en knivskarp observationsevne - hvilket er gode egenskaber for en radiomand. 
Han laver bl.a. programmer om Heavy Metal, alverdens nørderier og livets mere udfordrende sider.