RASMUS NIELSEN


Dagens mand hedder Rasmus. Intet er for stort eller småt for Rasmus. Han kaster sig ud i et hvert eventyr, hvis det bringer en god historie med hjem. Rasmus er ikke bange for at gå tæt på, men han værdsætter at det gøres grundigt. Rasmus er både at finde foran kameraet, i planlægningen og i dine ører.CHRIS PALMGREN


Chris er at finde foran og bagved kameraet. Han er nemlig vært på flere programmer, blandt andet "Kuk i systemet" og så er han fast fotograf. 
Chris elsker amerikansk fodbold. 
Anna Margrethe

ANNA MARGRETHE EJSING


Anna Margrethe er tv - og mediers garvede klipper. Hun har arbejdet for TV-Glad siden den spæde start og er derfor også altid god for en historie "fra de gode gamle dage".
Rosa Huss
ROSA TARAMAYA HUSS

Rosa er uddannet tv-og medietilrettelægger og arbejder primært som klipper på TV-Glad.
Rosa ser klippeprocessen som et kæmpe stort puslespil, man kan klippe på en masse forskellige måder.

Thomas Novotny

THOMAS NOVOTNY


Thomas Novotny er også kendt som "Baronen". 
Thomas stiftede bekendtskab med TV-Glad i 1999. TV-Glad lavede et personligt interview med Thomas, og sådan fik de øje for ham. 
Thomas har været med helt fra TV-Glads spæde start.

VICTORIA STAMPE


Victoria arbejder som klumme-skribent, researcher og til tider vært på TV-Glad. For Victoria er gode venner og familie meget vigtige - og så er hun stor Rasmus Seebach fan.

Svend Gejl

SVEND GEJL


Svend er praktikant på tv glad og har som den første sørget for, at TV-Glad har sin egen komponist. Svend er nemlig god til at kreere musik og skræddersyer gerne lyduniverser til diverse programmer.
Derudover er Svend lydmand og er derfor også at finde ude i marken, når der skal laves god lyd på optagelse. 
Christian Eckholdt
CHRISTIAN ECKHOLDT

Christian Eckholdt er en af TV-Glads stabile kameramænd.
For Christian er det vigtigt, at man ved, hvordan man skal bruge et kamera. Man skal tænke på om billedet er skævt, uskarpt og om dem der er medvirkende, har noget rundt om munden.

Christian Drost

CHRISTIAN DROST


Christian Drost arbejder som tv-tilrettelægger på TV-Glad. Han er uddannet fra glads fagskole og har siden været ansat på TV-redaktionen. Christian kan godt lide at have idéhatten på, og så er han helt tosset med jul.
Cecilie Enevold

CECILIE ENEVOLDCecilie er udannet tv-og medietilrettelægger, på Danmarks medie-og journalist højskole. 
Cecilie har stor interesse i dokumentar-genren og sætter pris på stor produktionskvalitet.

MARIA QUITZAU MORTENSEN


Maria er efterhånden et kendt ansigt i det ganske danske, ikke mindst fordi hun tør dele sine holdninger med befolkningen, og hun er en sand talsmand for mennesker med funktionsnedsættelse. Derudover er Maria forfatter af digtsamlingen "Maria Quitzaus pyramide". 

DANIEL TØRNQVIST

Daniel er uddannet fra fagskolens medielinje. Han elsker alt med lyd og arbejder derfor primært som lydmand på TV-Glad. Derudover er Daniel en garvet og meget dygtig E-sport spiller. 
FREDERIK ROBETJE ESBENSEN 

Frederik er en af de nyeste på TV-Glad-stammen. Han er uddannet fra Fagskolens medielinje, hvor han især har lært at blive en skarp klipper. Frederik er god til at tage nye udfordringer op, og så er han en ægte gamer foran computeren. 

LARS GUDMUND


Lars er en mand fuld af erfaring indenfor tv og dokumentar. Udover selv at producere, underviser Lars også i sit fag. Han har desuden et godt øje for fotografi, hvilket blandt andet har givet ham en nylig pris. Lars brænder for det gode, hvilket er til glæde for Glad. Nathalie Bitton

NATHALIE BITTON


Nathalie er redaktionschef på tv-redaktionen samt webredaktør på tv-glad.dk. Hun er uddannet tv-og medietilrettelægger på Danmarks medie-og journalist højskole. Nathalie kan godt lide tv-historier, der taler for mangfoldighed og plads til enhver.  

LOUISE LARSEN


Louise er uddannet fra Glad Fagskoles medielinje. For Louise er det vigtigt med faste rammer, mens hun arbejder. Hun er meget interesseret i både bøger og film og er i sit rette element, når hun laver TV her på Glad. 
JULIE BEZERRA MADSEN

Julie er uddannet fra den danske filmskole. Julie er så heldig at bo på en husbåd, så hvis du ser en kvinde med krøller og et stort smil på en båd i Sydhavnen, så er det nok Julie.
HANNE JENSEN 

Hanne er TV-Glads mediechef, hvilket indbefatter tv, medier, radio og animation. Hanne har stor tv-erfaring i bagagen og har et stort hjerte for Glad. 
OLIVIA CURTIS

Ved siden af sit universitetsstudie, arbejder Olivia et par gange om ugen på Glad. Hun er hurtig på tasterne og god at vende ideer med. Olivia har stor interesse i alle slags mennesker og så synger hun fantastisk.